Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2022, 11:53
Čas čítania 0:23
Dominik Vetrák

Neymar je neriadená strela a nezaujíma ho, čo si o ňom myslíš. Sleduj trailer na dokument od Netflixu

Neymar je neriadená strela a nezaujíma ho, čo si o ňom myslíš. Sleduj trailer na dokument od Netflixu
Zdroj: Getty Images/David Ramos/Stringer/FIFA
FILMY A SERIÁLY NEYMAR: THE PERFECT CHAOS
Uložiť Uložené

Už o dva týždne nám Neymar odhalí svoje súkromie, futbalovú motiváciu a sny. Ako sa stal jedným z najlepších hráčov na svete?

Neymar je jeden z najlepších futbalistov na svete. Po hviezdnej dráhe v FC Barcelona dnes spoločne s Mbappém každoročne ťahá k titulom Paris Saint-Germain. Neymar je známy tým, že okrem futbalových titulkov tvorí aj tie bulvárne a kontroverzné. Vždy bol celebrita, nielen futbalista. 

Odporúčané
Brock Lesnar: keď mal 17 rokov, vstúpil do národnej gardy, bol závislý od vicodinu, pil fľašu vodky denne a pobil sa v lietadle Brock Lesnar: keď mal 17 rokov, vstúpil do národnej gardy, bol závislý od vicodinu, pil fľašu vodky denne a pobil sa v lietadle 11. januára 2022, 14:30

Dokument Neymar: Perfect Chaos od Netflixu sa zameria aj na túto jeho stránku, k čomu sa budú vyjadrovať odborníci, jeho kolegovia, no v prvom rade on sám. Ako hovorí, nezaujíma ho názor ostatných a žije si podľa vlastných pravidiel. 

Jedným z producentov dokumentu bol aj LeBron James. Premiéra je na Netflixe naplánovaná na 25. január 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia