Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. januára 2022, 16:33
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

V Miloslavove protestuje asi 100 ľudí. Stretli sa blízko domu údajnej útočníčky, ktorá vraj zbila 11-ročné dievča

V Miloslavove protestuje asi 100 ľudí. Stretli sa blízko domu údajnej útočníčky, ktorá vraj zbila 11-ročné dievča
Zdroj: Polícia SR
NEWS ÚTOK V MILOSLAVOVE
Uložiť Uložené

Zhromaždenie je podľa polície pokojné.

Týždeň po útoku na 11-ročné dievča v Miloslavove prebieha neďaleko domu jednej z údajných útočníčok protest. Demonštrácia má podľa polície pokojný priebeh. „Doposiaľ sme prípady narušenia verejného poriadku ani páchania inej protiprávnej činnosti nezaznamenali,“ napísala polícia na Facebooku.

Neskôr však príspevok aktualizovali o informáciu, že na mieste zadržali dvoch ľudí, ktorí nevedeli preukázať svoju totožnosť. Okrem toho skontrolovali 14 ľudí a pre porušenie pandemických pravidiel ich nahlásili na úrad verejného zdravotníctva.

Odporúčané
Išli sme po stopách tínedžerskej bandy z Miloslavova: v areáli družstva útočia pravidelne, bývalý člen nám opísal, ako fungujú Išli sme po stopách tínedžerskej bandy z Miloslavova: v areáli družstva útočia pravidelne, bývalý člen nám opísal, ako fungujú 8. januára 2022, 9:30

Ulicu, na ktorej sa nachádza dom, kde býva údajná útočníčka, uzavrela podľa TV Markíza polícia. Na mieste je približne 100 protestujúcich, ktorých polícia začala postupne vytláčať. 

Protest si ľudia dohadovali na sociálnej sieti. Na kamery spomenuli, že prišli demonštrovať za to, aby sa šikanovanie v obci už ďalej beztrestne neopakovalo. Miestni tvrdia, že „detský gang“ v Miloslavove šikanoval deti už v minulosti.

Odporúčané
Polícia posiela do Miloslavova viac hliadok. Ide o reakciu na prípad zbitého 11-ročného dievčaťa Polícia posiela do Miloslavova viac hliadok. Ide o reakciu na prípad zbitého 11-ročného dievčaťa 9. januára 2022, 9:32

Starosta obce Miloslavov nedávno políciu požiadal, aby k nim posielala viac hliadok. Opatrenia v dôsledku útoku na maloletú by mala čoskoro prijať aj miestna škola. Podľa nových pravidiel sa žiaci vrátane údajných útočníkov do škôl vrátia už v pondelok 10. januára.

Domov
Zdieľať
Diskusia