Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2022, 16:24
Čas čítania 0:56
Martin Adam Pavlík

Boris Becker sa obul do svojho bývalého učňa Novaka Djokovića. Ohrozuje svoju kariéru a mal sa dať zaočkovať, napísal

Boris Becker sa obul do svojho bývalého učňa Novaka Djokovića. Ohrozuje svoju kariéru a mal sa dať zaočkovať, napísal
Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill-Staff
ŠPORT AUSTRALIAN OPEN NOVAK DJOKOVIĆ TENIS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Odhodlanie, vďaka ktorému vyhral mnoho zápasov, môže spôsobiť aj jeho náchylnosť k tvrdohlavosti, komentuje tenisová legenda.

Ako sme včera informovali, slávny srbský tenista Novak Djoković priletel na letisko do Melbournu kvôli Australian Open na ktorom sa mal zúčastniť, no zatiaľ mu nepovolili vstup do krajiny. Dôvodom je jeho problematické vízum a skutočnosť, že nie je zaočkovaný.

Podľa portálu Šport.sk Srba už za jeho postoj a komentáre proti očkovaniu stihol skritizovať okrem veľkej časti populácie aj jeho bývalý tréner Boris Becker. Djoković je momentálne v karanténnom hoteli v Melbourne a čelí vyhosteniu z Austrálie. Becker, ktorý s tenistom stále udržuje kontakt a bol po jeho boku počas trojročnej spolupráce pri šiestich grandslamových tituloch, sa vyjadril, že Djoković spravil chybu, keď sa nedal zaočkovať.

Novak Djoković.
Novak Djoković. Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill-Staff

„Ohrozuje tým aj svoju kariéru a šancu upevniť si pozíciu najlepšieho tenistu histórie,“ napísal pre britský Daily Mail. „Štyrikrát som sedel v jeho lóži, keď vyhral Australian Open, takže dobre poznám jeho obrovské kvality ako neuveriteľného športovca,“ pokračoval.

„Zároveň si myslím, že jeho skvelý charakter sa dá ľahko nepochopiť. Jeho prednosti môžu byť súčasne aj jeho slabosťami. To obrovské odhodlanie, vďaka ktorému vyhral mnoho zápasov, môže spôsobiť aj jeho náchylnosť k tvrdohlavosti,“
povedal tiež Becker, ktorý je dvojnásobným víťazom Australian Open. 

„Žijeme v zložitom svete a žiť život profesionálneho tenistu cestujúceho bez očkovania bude veľmi ťažké. Sú tu pravidlá, ktoré treba akceptovať, či sa to niekomu páči, alebo nie. Možno sa raz vrátime do normálneho sveta, ale má už 34 rokov a nezostáva mu veľa času naplniť svoje ciele,“ dodal Becker.

Domov
Zdieľať
Diskusia