Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. januára 2022, 9:30
Čas čítania 6:27
Daniel Mikolášik

Začínala ako učiteľka twerku, dnes sa živí šteklivými fotkami na Onlyfanse. Za osobné stretnutie mi ponúkajú tisícky, tvrdí Dadka

Začínala ako učiteľka twerku, dnes sa živí šteklivými fotkami na Onlyfanse. Za osobné stretnutie mi ponúkajú tisícky, tvrdí Dadka
Zdroj: archív Dady Dadky
REFRESHER EROTIKA EROTIKA A PORNOGRAFIA – ZAUJÍMAVÉ INFORMÁCIE ONLYFANS SEXUALITA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Fanúšik mi raz poslal 100 dolárov za to, že ho budem urážať a ponižovať. Vraj ho to nesmierne vzrušuje, prezrádza jedna z najznámejších slovenských modeliek na Onlyfanse.

„Niektorí muži chcú poradiť, ako pri sexe rozvášniť svoje manželky. Fanúšikovia mi za osobné stretnutie ponúkajú aj tisíce eur,“ prezrádza v rozhovore Dada Dadka, ktorá začínala ako učiteľka twerku. V role tanečníčky sa objavila aj v klipoch známych raperov, no dnes sa živí čisto erotickými fotkami a videami na Onlyfanse.

So šteklivým obsahom začínala najprv na Instagrame. V začiatkoch pandémie koronavírusu však pochopila, že sa príliš nelíši od obsahu, za ktorý si iné modelky na Onlyfanse dokážu mesačne prilepšiť o tisícky eur. Rozhodla sa preto založiť vlastný účet, s ktorým sa jej podarilo preraziť. Dnes je totiž jednou z najznámejších „creatoriek“ na Slovensku.

V otvorenom rozhovore sme sa s Dadkou rozprávali aj o tom, na základe čoho sa u nej posúvajú hranice toho, čo odhalí, aký dôvernejší vzťah má s niektorými fanúšikmi, aké najzvláštnejšie požiadavky mali, prečo jej Instagram zrušil jej pôvodný účet na Instagrame s viac ako 40 000 sledovateľmi alebo čo si myslí o leakovaní jej nahých fotiek.

Dada DadkaOnlyFansmodelka
Zdroj: archív Dady Dadky

Onlyfansový účet si si založila po vypuknutí pandémie koronavírusu. Jednu prácu ti podľa tvojich slov pandémia zobrala a druhú priniesla. Čo si robila dovtedy?Presne tak. Onlyfans som si založila po vypuknutí pandémie, keď sa viac-menej všetko zatvorilo a prišiel kolobeh lockdownov. Dovtedy som okrem vyučovania twerku pracovala v gastre a posledné dva roky ako barmanka v nočnom klube. Takže cez týždeň som trénovala twerk a cez víkendy som bola za barom.

Odporúčané
Tomáš dostal kvapavku pri orálnom sexe, Diana mala chlamýdie ako 17-ročná. Ako sa vyliečili? Tomáš dostal kvapavku pri orálnom sexe, Diana mala chlamýdie ako 17-ročná. Ako sa vyliečili? 9. mája 2024, 12:30

Twerkom si začínala aj na Onlyfanse. K tomu sa pridali aj fotky v spodnej bielizni a neskôr prišli prvé fotky intímnych partií či uspokojovania sa. Bol tento sled zámerom od začiatku alebo sa tie hranice u onlyfansových modeliek začnú posúvať až časom?

Nebudem hovoriť v globále za ostatné ženy, môžem hovoriť iba sama za seba. Každý creator si hneď od začiatku nastaví alebo by si podľa mňa mal nastaviť, akým spôsobom tam bude fungovať. Nejaký dlhodobý plán. U mňa bol tento sled zámerom.

Na základe čoho sa tie hranice posúvajú?

Keď na začiatku ukážeš všetko, ďalej už nemáš čím zaujať. Preto som si od začiatku stanovila nejaké hranice a tie ešte stále posúvam. Jednoducho sa snažím, aby som mojich fanúšikov stále bavila a prinášala stále nový a zaujímavejší content.

Ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí. A tie chute sa počas života menia. Takže nevylučujem ani nejaký druh fetišu.

Sú ešte nejaké vyššie stupne, ktoré síce aktuálne neodhaľuješ, ale v budúcnosti to nevylučuješ? Napríklad nejaký druh fetišu?Určite áno. Onlyfans je vo veľkej miere o kreativite. Zaujať dokáže aj video, ktoré ma celú neodhaľuje, stačí, ak som iba v spodnej bielizni. Ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí. A tie chute sa počas života menia. Takže nevylučujem ani nejaký druh fetišu.

Dada DadkaOnlyFansmodelka
Zdroj: archív Dady Dadky

Akú hranicu by si už neprekročila?

Napríklad asi najčastejšia prosba je stretnutie za peniaze. Toto je asi taká základná hranica, ktorú som nikdy neprekročila a ani neprekročím. A čo sa týka tých iných hraníc, určite by som nešla do fekal a piss videí. Tieto chuťovky rada prenechám iným modelkám.

Odporúčané
Bella Thorne: detská hviezda Disney si na Onlyfans zarobila milióny. Založila aj spoločnosť na pestovanie marihuany Bella Thorne: detská hviezda Disney si na Onlyfans zarobila milióny. Založila aj spoločnosť na pestovanie marihuany 27. apríla 2024, 14:30

Keď hovoríš o iných modelkách, Onlyfans je v našich končinách čoraz známejší a postupne sa tam presúvajú aj mnohé celebrity. Pociťuješ veľkú konkurenciu?

Ja sa celý život držím citátu „dopraj a bude ti dopriate“. Naozaj ani okrajovo neriešim konkurenciu. Skôr naopak, rada pomôžem aj iným dievčatám tým, že sa občas prezdieľame. Samozrejme, od vypuknutia pandémie sa Onlyfans dostáva viac a viac do popredia najmä tu na Slovensku, takže konkurencia je veľká.

Niekto má úchylku na veľké zadky, iný zas na veľké prsia, dlhé nechty, dvojitú bradu alebo čokoľvek iné. Tým chcem povedať, že každá modelka je svojím obsahom jedinečná, takže určite to nie je súboj o to, kto má lepšie video.

Považuješ sa za jednu z najväčších onlyfansových modeliek na Slovensku?

Je pravda, že keď som s tým začínala, poznala som jednu alebo dve Slovenky, ktoré túto platformu používali, takže v istom smere som už stará korytnačka. (smiech) Ale určite sa nepovažujem za jednu z najväčších na Slovensku.

Dá sa na Slovensku čisto z príjmov z Onlyfansu živiť alebo musíš okrem toho robiť aj niečo iné?

Určite sa dá vyžiť čisto z príjmov z Onlyfansu. Samozrejme, pokiaľ vieš, ako na to. Chce to čas a trpezlivosť. Treba si od začiatku nastaviť nejaký dlhodobý plán a držať sa ho. No asi najdôležitejšia vec je mať správne nastavené promo a venovať tomu čas a energiu. Onlyfans je pre mňa práca, ktorej sa venujem 24/7, a preto je vidno aj výsledky v podobe financií.

Niektorí fanúšikovia sa prídu pozrieť iba zo zvedavosti, niektorí na mne masturbujú deň čo deň a iní sú tam preto, lebo sa im so mnou dobre komunikuje, zdôverujú sa mi so svojimi problémami a berú to ako taký maličký únik z reality.

Osobitnou kategóriou je aj komunikácia s publikom. Udržuješ si s niektorými aj bližší a dôvernejší vzťah?

Mám tam širokú škálu fanúšikov. Niektorí sa prídu pozrieť iba zo zvedavosti, niektorí na mne masturbujú deň čo deň a iní sú tam preto, lebo sa im so mnou dobre komunikuje, zdôverujú sa mi so svojimi problémami a berú to ako taký maličký únik z reality. Mám tam aj takých, ktorí ma podporujú celé dva roky od môjho založenia účtu, a komunikujem s nimi už ako s kamošmi, s ktorými hocikedy aj „posrandujeme“.

Dada DadkaOnlyFansmodelka
Zdroj: archív Dady Dadky

Do akej miery si ochotná odhaliť svoje súkromie pri komunikácii s fanúšikmi? Delíš sa s nimi aj o svoje vlastné sexuálne preferencie alebo to už považuješ za príliš osobné?

Čo sa týka môjho úplného súkromia, tak to neodhaľujem ani na iných sociálnych sieťach. Ale odhalenie toho, čo mám rada v posteli, nepovažujem za príliš osobné v rámci Onlyfansu. Je prirodzené, že to mojich fanúšikov zaujíma.

Odporúčané
Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike 24. apríla 2024, 18:30

Aké bizarné konverzácie si už zažila s fanúšikmi?Neviem, či by som ich nazvala práve bizarné. Každý máme nejakú úchylku a Onlyfans ponúka priestor na to, aby sa o ňu podelil s niekým iným. Napríklad muži sa veľmi radi so mnou podelia o svoje fotky a videá aj bez toho, aby som si ich vôbec vypýtala. Niektorí mi poslali už aj videá so svojimi ženami s otázkou, či sa nechcem pridať. Je toho naozaj veľa, čo zaujíma mužov. Aký mám názor na mužov v tangách, na skupinový sex, na lesbický sex a podobne. Prípadne chcú poradiť, ako rozvášniť svoje manželky. A veľmi časté sú ponuky na sex.

Koľko ti zaň ponúkajú?

Doslova tisícky eur.

Raz ma zarazila požiadavka jedného chlapa, keď mi rovno poslal príspevok 100 dolárov s požiadavkou, aby som mu napísala správu, v ktorej ho budem urážať a ponižovať. Vraj ho to nesmierne vzrušuje.

Častým spoločným menovateľom sú požiadavky mužov napríklad na kúpu použitej spodnej bielizne. Češka Xholakys nám prezradila, že jeden muž od nej chcel fotku použitého tampónu. Aké zvláštne požiadavky majú na teba?

Požiadavky sú rôzne. Väčšina z nich je však neuskutočniteľná, keďže ide práve o osobné stretnutie, prípadne chcú, aby ma mohli vymasírovať za peniaze alebo mi nakúpiť oblečenie. Raz ma zarazila požiadavka jedného chlapa. Ten mi rovno poslal príspevok 100 dolárov s požiadavkou, aby som mu napísala správu, v ktorej ho budem urážať a ponižovať. Vraj ho to nesmierne vzrušuje.

Ďalšieho fanúšika som sa raz opýtala, čo by rád videl, a on mi napísal hotovú slohovú prácu. Opísal mi príbeh asi na celú A štvorku, v ktorom bolo pomaly aj to, koľkokrát sa mám počas videa nadýchnuť. 

Dada DadkaOnlyFansmodelka
Zdroj: archív Dady Dadky

Čo hovoríš na názory verejnosti, že sa predávaš?

Modelky na Onlyfanse sú veľmi často odsudzované za explicitný obsah. Každý má právo vytvoriť si vlastný názor a ja ho nikomu neberiem, rešpektujem ho. Aby som to však uviedla na správnu mieru, predávame fotky a videá, nie seba. Takže takýto názor verejnosti mi nejak nezdvíha tlak.

Nepovažuješ teda Onlyfans za sexwork?

Ako som už spomínala, každý si túto platformu založí podľa vlastného uváženia.

Myslím to tak, že mnohé ženy pracujúce v oblasti sexworku sa dlhodobo sťažujú na to, že modelky a influencerky si chodia na Onlyfans zarobiť bez stigmy a problémov, ktoré ony riešiť musia.

Myslím si, že každý je strojcom vlastného šťastia bez ohľadu na iných. Je to o vlastnej šikovnosti. Každý človek má možnosť vybrať si povolanie, aké chce, a následne ním žije.

Mnohé známe modelky, ktoré pôsobia na Onlyfanse, majú problém aj s tým, že ich obsah sa často leakuje. Vnímaš to aj ty?

Vnímam to a bohužiaľ som sa s tým stretla aj ja. Nemalo by sa to stávať, sú na to zákony.

Ešte pred Onlyfansom si mala dosť rozbehnutý aj svoj instagramový účet. Keď som však pred rozhovorom hľadal tvoj hlavný profil, nevedel som sa k nemu dostať. Čo sa s ním stalo?Stalo sa s ním to, že ma Instagram zablokoval.

Som už viac opatrná pri pridávaní odvážnejších príspevkov. Hot videá a fotky som presunula na môj Twitter, kde sú pravidlá zhovievavejšie.

Prečo?

Zablokovali ma pre jednu fotku, ktorá absolútne neporušovala pravidlá, takže dúfam, že sa mi môj pôvodný účet čoskoro obnoví. Poznám ľudí, ktorí sú pre Instagram a pre verejnú mienku schopní aj skočiť do studne.

Odporúčané
Z českej plaveckej šampiónky sa stala pornoherečka: po tom, čo natočila 160 filmov pre dospelých, ju zabila zákerná choroba Z českej plaveckej šampiónky sa stala pornoherečka: po tom, čo natočila 160 filmov pre dospelých, ju zabila zákerná choroba 15. apríla 2024, 9:30

Našťastie, toto nie je môj prípad. Samozrejme, zamrzelo ma to práve vzhľadom na kontakty a ľudí, ktorí ma tam sledovali a momentálne veľa z nich ani nevie, že mám druhý profil. A zamrzelo ma to aj z toho hľadiska, že Instagram je miesto, kde si ľudia roky ukladajú spomienky – a zrazu som o všetky prišla.

Koľko si na ňom mala sledovateľov tesne pred zrušením?

Tesne pred zrušením som mala 40 000 followerov.

Na svojom sekundárnom profile si si za pár mesiacov stihla získať takmer 6-tisíc sledovateľov. Obsahom je však veľmi podobný hlavnému profilu. Nebojíš sa, že by ti mohli zmazať aj tento?

Samozrejme, som už viac opatrná pri pridávaní odvážnejších príspevkov, takže dúfam, že sa tak nestane. Hot videá a fotky som presunula na môj Twitter, kde sú pravidlá zhovievavejšie. 

Na čo sa môžu tvoji fanúšikovia na Onlyfanse v blízkej budúcnosti tešiť?

Vždy je sa na čo tešiť.

Dada DadkaOnlyFansmodelka
Zdroj: archív Dady Dadky
Domov
Zdieľať
Diskusia