Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2022, 6:49
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Seriál After Life sa skončí 3. sériou na Netflixe. V prvom traileri si Ricky Gervais uťahuje zo svojho spopolneného otca

Seriál After Life sa skončí 3. sériou na Netflixe. V prvom traileri si Ricky Gervais uťahuje zo svojho spopolneného otca
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY AFTER LIFE
Uložiť Uložené

Už 14. januára začne Ricky Gervais „hláškovať“ a robiť oplzlé, nepríjemné veci, len aby si zlepšil náladu.

After Life dostane na Netflixe tretiu a zároveň poslednú sériu už 14. januára. Populárny a chválený seriál komika Rickyho Gervaisa pri tejto príležitosti servíruje prvý trailer a my sme z neho trochu prekvapení.

Netflix sa rozhodol Gervaisovu šou prezentovať v melancholickom štýle, s rečami o anjeloch medzi nami a celkovo sa v traileri snaží pracovať s emotívnymi témami.

Odporúčané
Čo pozerať v januári na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách? Čo pozerať v januári na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách? 2. januára 2022, 10:30

Presne o tom After Life je, no nemôžeme sa ubrániť dojmu, že je to nastrihané tak, že to pôsobí nechcene parodicky, možno ako niečo, z čoho by si práve Ricky Gervais uťahoval. Ale aj to je podstata tohto seriálu, takže môže ísť o podarený metakomentár vlastného diela v rámci jeho ukončenia.

Posledné diely zrejme uzatvoria trápenie Tonyho, ktorý po smrti milovanej manželky stále nedokáže žiť plnohodnotný život. Po pohrebe svojho otca a nájdení si novej priateľky sa však jeho život začne obracať k lepšiemu.



Mohlo by ťa zaujímať:
20 najlepších seriálov od Netflixu
10 zaujímavostí o Gal Gadot, o ktorých si (možno) nevedel
Citáty o láske z obľúbených seriálov a filmov. Výroky plné citov z Euphorie, Priateľov aj Harryho Pottera
Domov
Zdieľať
Diskusia