Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2021, 10:43
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Kanye West sa chce stať bezdomovcom. Všetky svoje nehnuteľnosti plánuje zmeniť na kostoly, kam môže prísť každý

OSOBNOSTI BEZDOMOVECTVO KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kapitalistická vláda totiž podľa neho zabíja spoločnosť.

Kanye West, ktorý si zmenil meno na Ye, tvrdí, že sa do roka stane bezdomovcom. Všetky svoje nehnuteľnosti totiž plánuje renovovať a zmeniť na kostoly, ktoré podľa jeho slov budú fungovať ako sirotince, kam môže vstúpiť každý.

„Bude to niečo ako umelecká komunita. Jedlo by malo byť vždy k dispozícii,“ povedal o svojich domoch, ktoré čaká renovácia, v rozhovore pre magazín O32C. Raper sa pokúša vyriešiť súčasný stav ľudí bez domova v Los Angeles tým, že chce zabezpečiť vzdelanie a bývanie tým, ktorí to potrebujú.

Človekom bez domova sa rozhodol byť preto, že „kapitalistická vláda podľa neho zabíja spoločnosť“. „Je načase zmeniť to,“ dodal. Minulý týždeň sa navyše zapojil do osvety na zvýšenie povedomia o potrebe reformy väzobných trestov.

Drake a on zorganizovali benefičný koncert #FreeLarryHoover, ktorý chcel poukázať na podľa nich neadekvátne väzobné stíhanie lídra chicagskeho gangu Larryho Hoovera, ktorý si v súčasnosti odpykáva šesť doživotných trestov za údajnú účasť na vražde spojenej s gangom z roku 1973.

Jedno z luxusných sídiel Kanyeho Westa, ktoré sa nachádza v časti Hidden Hills v Los Angeles.
Jedno z luxusných sídiel Kanyeho Westa, ktoré sa nachádza v časti Hidden Hills v Los Angeles. Zdroj: Google Earth
Domov
Zdieľať
Diskusia