Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2021, 21:45
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

TRAILER: Dokument o Neymarovi vraj ukáže jeho pravú tvár. Je monštrum či hrdina?

TRAILER: Dokument o Neymarovi vraj ukáže jeho pravú tvár. Je monštrum či hrdina?
Zdroj: Getty Images/Justin Setterfield
FILMY A SERIÁLY NEYMAR NEYMAR: THE PERFECT CHAOS
Uložiť Uložené

Môžeš sa tešiť aj na rozhovory s ďalšími známymi futbalistami.

Legendárny Neymar v 3-dielnej dokumentárnej sérii ukáže fanúšikom detaily zo svojho života a nevyhne sa ani kontroverzným udalostiam. Obsahovo bude projekt zachytávať obdobie vzostupu jeho slávy cez kariéru v FC Barcelona až po hranie za Paris Saint-Germain. 

Neymar v traileri hovorí o tom, že by dokument mohol začať poukázaním na jeho svojské správanie a kritiku zo strany verejnosti. Následne by vraj mali diváci spoznať jeho práve ja. Futbalista tvrdí, že pre ľudí, ktorí ho poznajú, je ako Batman, no iní ho považujú za zloducha Jokera.

V jednotlivých častiach sa k jeho osobe a športovej zručnosti vyjadria ďalšie futbalové legendy, ako David Beckham, Lionel Messi či Kylian Mbappé. Môžeme predpokladať, že sa v dokumente bližšie pozrieme aj na Neymarov údajný sexuálny útok, pre ktorý s ním značka Nike ešte v roku 2020 ukončila spoluprácu.

Podľa obvinenia vraj Neymar v roku 2016 nútil zamestnankyňu firmy k orálnemu sexu. Futbalista však tieto tvrdenia poprel. V minulosti ho zo sexuálneho napadnutia obvinila aj brazílska modelka. Vyšetrovanie však nakoniec pre nedostatok dôkazov zastavili.

Domov
Zdieľať
Diskusia