Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021, 19:11
Čas čítania 0:48
Tímea Krauszová

Brutálna premena: Conor McGregor ukazuje, ako sa za pol roka dostal do ešte lepšej formy

Brutálna premena: Conor McGregor ukazuje, ako sa za pol roka dostal do ešte lepšej formy
Zdroj: Steve Marcus/Getty Images
ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Chcel by znovu zápasiť.

Írsky bývalý šampión UFC sa na Twitteri podelil o to, ako sa dostáva do formy a jeho telo sa mení. Zverejnil dve fotky, pri ktorých je zjavné, že ani zlomená noha mu nezabránila v tom, aby na sebe makal. „190 libier žuly,“ okomentoval a pochválil sa novými a väčšími svalmi, keď fotku publikoval prvýkrát. Druhýkrát už pridal aj vyzývavé slová: „Kvalitný írsky produkt. Bezkonkurenčný!“ Aktuálne teda váži 86 kíl, začínal na 77 kilogramoch v kategórii ľahkej váhy.

Hora svalov

McGregor je na prvej fotke z júla 2021 odfotený počas váženia pred zápasom počas UFC 264. Druhý fotka je z decembra a je zjavné, že nabral množstvo svalov. Zápasník sa chce vrátiť a ďalej súťažiť, povedal šéf UFC Dana White počas šou Jima Roma.

„Áno, je zjavne veľmi bohatý a trénuje ako Rocky v Rocky 3. Ale stále má chuť súťažiť a túžbu bojovať, uvidíme, čo sa stane,“ cituje Whita portál MMA Weekly. Vzhľadom na zranenie sa na scénu zrejme nevráti skôr ako v prvých mesiacoch budúceho roka. Zatiaľ nevieme, proti komu sa postaví.

Odporúčané
Connor McGregor: zo špičkového športovca zloduch plný nechutných urážok a vyhrážok. Čo sa to stalo s MMA zápasníkom? Connor McGregor: zo špičkového športovca zloduch plný nechutných urážok a vyhrážok. Čo sa to stalo s MMA zápasníkom? 4. septembra 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia