Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2021, 7:54
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

„Prečo to kukáte?“ Robo Mikla kritizuje Superstar, kým jeho kolegovia z prvej série spievajú legendárnu hymnu (+ video)

NEWS SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Kontroverzný účastník prvej série Superstar sa nezúčastnil na aktuálnom ročníku, kam prišla väčšina z pôvodnej formácie zaspievať legendárnu hymnu.

Krátko pred priamym prenosom Superstar na TV Markíza pridal Robo Mikla na Facebook video, v ktorom sa negatívnym spôsobom vyjadroval na adresu svojich bývalých kolegov v súťaži.

Svojich fanúšikov sa pýtal, prečo talentovú šou pozerajú, a naznačoval, že on sa s jej myšlienkou nestotožňuje. Namiesto názvu Superstar cielene používa pomenovanie „Superkár“ s cieľom zakomponovať urážku.

Odporúčané
Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia 6. decembra 2021, 13:30

Vo videu si uťahuje z niektorých súťažiacich a ironicky odkazuje, že niektorí sú za dvoch, kým on je za polovicu, a tak by celkový počet zúčastnených teoreticky vyvážil. Po piatich minútach teoretizovania o tom, či pozdravil všetkých a či má zmysel šou pozerať, Robo Mikla konštatuje, že vypína náhodný generátor slov a aj on si ide živý prenos a prezentáciu skladby Kým vieš snívať pozrieť v televízii. Robo Mikla nevysvetlil, prečo sa na vystúpení nezúčastnil. 

Nostalgickú skladbu prišlo odprezentovať sedem bývalých súťažiacich, chýbali Peter Kotuľa, Zdenka Predná a Róbert Mikla. V rámci prezentácie skladby si uctili zosnulého Petra Končeka. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia