Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2021, 10:41
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Slovenskí branci sa hnevajú, ministerstvo obrany ich vraj ignoruje. Ste trápni a nonstop na mol, odkazuje Naď

NEWS JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Ste strašne smiešni, hádate sa v trápnej organizácii, ktorá má 5 a pol člena, z toho dvoch nealkoholikov, smeje sa minister obrany.

Paramilitaristická skupina Slovenskí branci vo videu kritizuje ministerstvo obrany. Prekáža im, že ich ministerstvo neprizvalo ako „najväčšieho civilného aktéra“ za okrúhly stôl neštátnych organizácií, ktoré pripravujú civilné obyvateľstvo na obranu štátu. Nepáči sa im tiež, že ich celých 10 rokov fungovania MO SR ignoruje.

Štát vraj voči nim vedie akúsi jednostranne vyhlásenú vojnu, ktorá podľa nich hraničí so šikanou. Tvrdia, že sú ochotní diskutovať a podriadiť sa kontrole. „Štát, ktorého najväčším nepriateľom sú jeho vlastní občania, má vážny problém tkvejúci nie v občanoch, ale v prístupe štátu,“ odkazujú branci.

Na video reagoval aj samotný minister obrany Jaroslav Naď, ktorý však neregistrovanú polovojenskú organizáciu vysmial. Odkazuje im, že sú smiešni, trápni a alkoholici. Nazval ich tiež extrémistickou nulou, s ktorou ministerstvo nikdy spolupracovať nebude. Vraj o nich vedia všetko a zabávajú sa na nich.

„Ste strašne smiešni, hádate sa medzi sebou o bezpredmetné funkcie v trápnej štruktúre irelevantnej organizácie, ktorá má 5 a pol člena (asi dvoch nealkoholikov) a ešte aj to sa vám scvrkáva. Svojho vodcu voláte medzi sebou malý Hitler a svojho ‚výcvikára‘ nevoláte radšej nijako, pretože je nonstop na mol. Mimochodom, aj vodičák mu kvôli tomu zobrali. Ste celému svetu na smiech, je čas prestať sa hrať na vojakov, tým nesiahate ani po členky,“ odkazuje Naď.

Domov
Zdieľať
Diskusia