Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2021, 12:45
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Odlož svoj telefón a dostaneš 50 % zľavu. Podnik motivuje zákazníkov, aby sa venovali ľuďom v spoločnosti

Odlož svoj telefón a dostaneš 50 % zľavu. Podnik motivuje zákazníkov, aby sa venovali ľuďom v spoločnosti
Zdroj: TASR/Roman Hanc
ZAUJÍMAVOSTI KLUBY A BARY
Uložiť Uložené

Väčšina ľudí nevie pustiť telefón z ruky napriek tomu, že by mali komunikovať s okolím.

Keď odložíš svoj telefón, z tvojho účtu za pitie a jedlo odpočítajú 50 %. S touto netradičnou novinkou prišla reštaurácia The Silent Woman v anglickom Dorsete. Pokiaľ zákazníci danú výzvu prijmú, zamestnanci im ich telefóny zamknú do malej klietky s mrežami, ktorá pripomína miniatúrne väzenie pre mobily, uvádza The Sun.

Vedenie podniku verí, že tým povzbudia zákazníkov, aby medzi sebou namiesto ťukania do telefónu komunikovali. U takýchto zákazníkov je navyše zrejme pravdepodobnejšie, že pri telefónmi neprerušovanej zábave budú míňať viac peňazí.

Odporúčané
Čo variť počas lockdownu? Nemusíš iba kváskovať, známi kuchári a foodblogeri majú pre teba užitočné rady Čo variť počas lockdownu? Nemusíš iba kváskovať, známi kuchári a foodblogeri majú pre teba užitočné rady 4. decembra 2021, 9:30

Takzvaná No Phone Zone (Zóna bez telefónov) bude v reštaurácii The Silent Woman platiť do 30. decembra 2021. Podnik sa po Novom roku rozhodne, či sa im tento zaujímavý reklamný ťah oplatil.

Zo štúdie spoločnosti Global Wireless Solutions vychádza, že až 71 % Britov sa nedokáže posadiť k jedálenskému stolu bez toho, aby používali telefón. Osem z desiatich ľudí, ktorí používajú mobil počas konverzácie s inými ľuďmi, paradoxne irituje, keď to niekto v ich spoločnosti robí tiež.

Domov
Zdieľať
Diskusia