Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2021, 17:30
Čas čítania 3:44
Richard Balog

15 najlepších módnych darčekov pre všetky partnerky, sestry aj mamy do 150 eur

15 najlepších módnych darčekov pre všetky partnerky, sestry aj mamy do 150 eur
Zdroj: Kith, Massimo Dutti, Selfridges
MÓDA MÓDA REFRESHER VIANOCE VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Vianoce sú tu o menej ako 3 týždne a ty ešte nemáš vybrané darčeky pre svojich najbližších? Tieto tipy ti, veríme, uľahčia rozhodovanie.

Výber vianočných darčekov pre partnerky, respektíve ženy je pre množstvo mužov náročnou úlohou, ktorou buď strávia dlhé hodiny hľadaním na internete či v kamenných obchodoch, alebo siahnu po nudnej klasike.

V nasledujúcich riadkoch nájdeš 15 tipov na najlepšie módne darčeky pre partnerky, sestry, mamy aj staré mamy do 150 eur. V zozname nájdeš luxusné kúsky z dielní známych módnych domov, ale takisto nadčasové, cenovo dostupné veci, ktoré vydržia celý život. 

Odporúčané
Vybrali sme najlepšie mužské vianočné darčeky do 150 eur pre módnych nadšencov  Vybrali sme najlepšie mužské vianočné darčeky do 150 eur pre módnych nadšencov 2. decembra 2021, 13:30

Massimo Dutti Body Wash & Body Lotion Gift Set  35,95 €

Na úvod výberu sme zvolili darček, ktorým môžu svojich najbližších potešiť aj študenti s brigádou. Ide o set sprchovacieho gélu a telového mlieka s vôňou kamiliek, kručinky a santaloveho dreva. Ak neplánuješ počas Vianoc minúť stovky eur, ide o vďačnú voľbu pre všetky vekové skupiny. 

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

COS Reversible Teddy Bucket Hat  45 €

Trend klobúkov neutíchol ani v roku 2021 a podľa posledných kolekcií z dielní popredných hráčov na trhu budú v kurze aj počas zimného obdobia. V ponuke online obchodu COS sme našli tento obojstranný variant, ktorý je z vonkajšej časti hladký s tenkým prešívaním a z vnútornej, naopak, hrejivý „medvedík“. Okrem svetlého vyhotovenia je dostupný aj úplne rovnaký olivovozelený model

COS
Zdroj: COS

Dior Notebook  50 €

Tip na darček, ktorý sme v odlišnej farbe vybrali aj pre mužov. Ak máš vo svojom blízkom okolí človeka, ktorý si všetky svoje myšlienky zapisuje, a plánuješ ho obdarovať niečím výnimočným, ide o ideálnu voľbu. Čo povieš? 

Dior
Zdroj: Dior

COS Tri-Fold Leather Wallet  59 €

Značka, ktorá je súčasťou konzorcia H & M, má hneď niekoľkonásobné zastúpenie aj vo výbere najlepších vianočných darčekov pre ženy, a to aj vďaka tejto koženej peňaženke. Svetlý model síce môže na prvý pohľad pôsobiť ako pomerne malý, avšak opak je pravda a ponúka dostatočné množstvo priehradok na karty aj bankovky či mince. Vedeniu značky COS slúži ku cti aj fakt, že peňaženka bola vyrobená ekologicky šetrným spôsobom farbenia bez obsahu chrómu. 

COS
Zdroj: COS

Zara Home Pyjamas  59,99 €

Rovnako ako pre mužov, aj pre ženy sme vybrali pyžamo zo 100-percentnej bavlny od značky Zara Home. V tomto prípade si nás získal tmavozelený model so štvorčekovaným červeno-bielym vzorom a s cenovkou na úrovni 60 eur. Rokmi overený darček, ktorý nesklame. 

Zara Home
Zdroj: Zara Home

Vivienne Westwood Olga Silver-Plated Brass & Swarovski Pearl Earrings  82 €

Šperky sú skvelým vianočným darčekom, ktorým ideš prakticky na istotu. Ak nemáš príjem na úrovni profesionálnych športovcov, skús sa porozliadnuť po dizajnérskych kúskoch, ako sú napríklad náušnice od Vivienne Westwood. Ide o minimalistický model so striebornou finálnou úpravou, ktoré tvoja partnerka skombinuje s akýmkoľvek outfitom. Cena na úrovni 80 eur navyše výrazne neohrozí ani rozpočet.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

Kith Loren Double Strap Slippers  95 €

Papuče za takmer 100 eur? Pre nás mužov to znie neuveriteľne, ale môžeš sa spoľahnúť, že tvoja partnerka sa bude po ich rozbalení tešiť ako malé dieťa z hračiek. Teší nás, že Ronnie Fieg a jeho tím Kith už nemyslí len na mužov a do svojho portfólia produktov pridali aj tento hrejivý zázrak zahalený do ovčieho rúna pre ženy.

Kith
Zdroj: Kith

Kith Mulberry Rib Longsleeve T-Shirt  95 €

Pri newyorskej značke Kith ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka produktu, na ktorý si v šatníku nájdeme miesto vždy. Ide o tričko s dlhými rukávmi v neutrálnom farebnom odtieni, ktoré tvoja partnerka či sestra ľahko skombinuje s modrými džínsami, ale pokojne aj s cyklistickými šortkami ako na ilustračnom zábere. 

Kith
Zdroj: Kith

Massimo Dutti Cardigan  99,95 €

Len málo kusov oblečenia bolo tento rok v kurze viac ako pletené svetre so zapínaním na gombíky po starých rodičoch. Zaujímavý variant v staroružovom odtieni sme našli v ponuke španielskej značky Massimo Dutti, ktorá môže kvalitou konkurovať aj drahším výrobcom. Tento konkrétny kardigán je vyrobený z viacerých typov vlny, vrátane alpaky, polyamidu, akrylu a kašmíru.

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

COS Cashmere Hat & Scarf Gift Set  110 €

Darčekový set, vďaka ktorému vyčaruješ úsmev na tvári aj tým najnáročnejším ženám. Približne takto by sme charakterizovali balenie čiapky a šálu zo 100-percentného kašmíru v modrom odtieni. Dizajnérsky tím značky COS týmto kompletom trafil priamo do čierneho. Cenu 110 eur považujeme vzhľadom na zvolené materiály za férovú.

COS
Zdroj: COS

Versace Logo-Print Cotton Eye Mask  117 €

Do série luxusných darčekov patrí aj maska na spanie z dielní módneho domu Versace. Štýlový kúsok s barokovým vzorom a ikonickou hlavou medúzy je vyrobený zo 100-percentnej bavlny a poteší každú ženu, ktorá obľubuje taliansku značku a kvalitný spánok.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

Byredo Gypsy Water Eau de Parfum  126 €

Parfumy patria medzi najviac klišé vianočné darčeky, avšak v prípade luxusných vôní, ako je napríklad Gypsy Water od značky Byredo, neurobíš krok vedľa. Parfum so sviežimi drevitými tónmi je inšpirovaný kočovným spôsobom života a obsahuje zložky bergamotu, citróna, kadidla, santalového dreva aj vanilky. Uvedená cena je za 50-mililitrový variant, ktorý pri adekvátnom aplikovaní vydrží do ďalších Vianoc.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

SKIMS Cozy Boucle Knitted Robe  129 €

Ďalší tip na ideálny vianočný darček pre milovníčky módy je z dielní značky SKIMS a ide o krátky pletený župan v svetloružovom vintage odtieni. V aktuálnej ponuke online obchodu Selfridges je dostupný aj v ónyxovočiernej a bielej farbe. Vzhľadom na to, že ide o limitovanú záležitosť, nad kúpou by si nemal dlho rozmýšľať. 

Selfridges
Zdroj: Selfridges

Oysho Ski Jumpsuit  139 €

Plánujete s partnerkou lyžovačku v domácich horských strediskách alebo v Alpách? Prekvap svoju drahú vianočným darčekom v podobe kombinézy, do ktorej sa zamiluje na prvý pohľad. Značka Oysho v rámci tohtoročnej lyžiarskej kolekcie predstavila hneď niekoľko zaujímavých modelov, spomedzi ktorých sme vybrali tento univerzálny celočierny variant. 

Oysho
Zdroj: Oysho

Fendi Scoop Bralette x SKIMS  140 €

Kolekcia, ktorá zarobila v priebehu minúty viac ako 1 milión dolárov, je stále dostupná v spoločnom online obchode oboch značiek. Väčšina modelov je síce vypredaná, avšak našli sme napríklad set dvoch vrchných dielov s monogoramom módneho domu Fendi aj značky SKIMS, ktorú založila Kim Kardashian. 

Fendi x SKIMS
Zdroj: Fendi x SKIMS
Domov
Zdieľať
Diskusia