Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2021, 13:01
Čas čítania 0:26
Ivan Koribanič

Ľuboš Blaha prišiel o ďalšie video, tentoraz mu ho zmazal Youtube. Šlo o rozhovor pre konšpirátorský web

Ľuboš Blaha prišiel o ďalšie video, tentoraz mu ho zmazal Youtube. Šlo o rozhovor pre konšpirátorský web
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
NEWS HOAXY ĽUBOŠ BLAHA
Uložiť Uložené

Ľuboš Blaha považuje zmazanie videí za cenzúru a totalitu.

Poslancovi zo strany Smer Ľubošovi Blahovi zmazal po Facebooku video aj Youtube. Šlo o rozhovor, ktorý Blaha poskytol pre internetovú televíziu ZVTV. Video nieslo názov „Toto je očkovací fašizmus”. Kanál prevádzkuje vydavateľ dezinformačného časopisu Zem a vek. Samotný Blaha považuje odstránenie videa za cenzúru, píše Denník N.

Blaha
Zdroj: Facebook/Ľuboš Blaha


Zmazanie videa na Youtube prišlo iba deň po tom, čo Blaha vo videu na Facebooku hovoril o 10 hlavných hoaxoch o očkovaní, ktoré sa snažil vyvrátiť. Tvrdil napríklad, že aj očkovaní ľudia predstavujú pri prenášaní a nákaze rovnaké riziko ako ktokoľvek iný. „Odstraňujeme dezinformácie o covide-19, ktoré vedú k bezprostrednej fyzickej ujme, a to bez ohľadu na to, kto ich uverejní,“ povedala hovorkyňa Facebooku.

Odporúčané
Facebook zmazal Ľubošovi Blahovi prvé video. Šíril bludy o tretej vlne koronavírusu a očkovaní Facebook zmazal Ľubošovi Blahovi prvé video. Šíril bludy o tretej vlne koronavírusu a očkovaní 30. novembra 2021, 17:26
Domov
Zdieľať
Diskusia