Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2021 o 11:38
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Channing Tatum sa znova vyzlečie. Magic Mike 3 sa začne natáčať pre HBO Max

Channing Tatum sa znova vyzlečie. Magic Mike 3 sa začne natáčať pre HBO Max
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY MAGIC MIKE 3
Uložiť Uložené

Režírovať bude opäť Steven Soderbergh, ktorý natočil prvý diel.

Warner Bros. Pictures ohlásili vývoj tretieho filmu v sérii Magic Mike, tentoraz s názvom Magic Mike’s Last Dance. Zrejme teda pôjde o posledný diel, minimálne v hlavnej role s Channingom Tatumom, ktorý sa vráti ako Magic Mike.

Réžie sa chopí Steven Soderbergh, producent série a režisér prvého dielu. Premiéra je naplánovaná na rok 2022 exkluzívne pre HBO Max, takže do kina tentoraz nezájdeme.

Odporúčané
10 najlepších kórejských filmov a seriálov na Netflixe 10 najlepších kórejských filmov a seriálov na Netflixe 26. novembra 2021 o 16:30

Magic Mike bol celkom úspešný, aj keď priemerný film. Režisér Steven Soderbergh povolal Channinga Tatuma, ktorý bol v roku 2012 oveľa väčšia hviezda ako dnes, a naordinoval mu poriadny tréning.

Spoločne so svojimi hereckými kolegami teda vyzeral ako bodybuilder. Keď sa potom v traileroch začali vyzliekať, baby (oprávnene) šaleli a kiná sa zaplnili. Dočkali sme sa aj druhého dielu, ktorý bol približne na tej istej úrovni, no nikto nečakal, že sa séria ešte niekam pohne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia