Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. novembra 2021, 19:46
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Zomrel Virgil Abloh. 41-ročný kreatívny riaditeľ Louis Vuitton mal rakovinu

Zomrel Virgil Abloh. 41-ročný kreatívny riaditeľ Louis Vuitton mal rakovinu
Zdroj: LVMH
NEWS LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Smutnú správu oznámila na Instagrame rodina dizajnéra aj spoločnosť LVMH, pre ktorú pracoval.

Kreatívny riaditeľ Louis Vuitton a zakladateľ módnej značky Off-White Virgil Abloh zomrel vo veku 41 rokov. Informáciu zverejnila rodina dizajnéra na oficiálnom instagramovom profile aj spoločnosť LVMH, pod ktorú patrí luxusná značka oblečenia a doplnkov. 

Virgil Abloh podľa rodiny viac ako dva roky bojoval so zriedkavou a veľmi agresívnou formou rakoviny. Boj s ťažkou chorobou držal po celý čas v tajnosti a aj počas toho, ako viedol kreatívu v módnom dome, absolvoval zákroky v najlepších nemocničných zariadeniach na svete. 

Abloh sa preslávil aj ako DJ, zároveň mal veľmi dobrý vzťah s mnohými známymi osobnosťami vrátane Kanyeho Westa, s ktorým spolupracoval na stáži v módnom dome Fendi ešte v roku 2009. Časopis Time označil v roku 2018 Virgila Abloha za jedného zo sto najvplyvnejších osobností na svete. Práve v tom čase sa začala jeho spolupráca so spoločnosťou LVMH, pod ktorú patrí aj Louis Vuitton. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LVMH (@lvmh)

Domov
Zdieľať
Diskusia