Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2021, 7:21
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

VIDEO: Polícia v piešťanskom Lidli stratila trpezlivosť s antirúškarmi blokujúcimi pokladne. Viacero ľudí musela spacifikovať

VIDEO: Polícia v piešťanskom Lidli stratila trpezlivosť s antirúškarmi blokujúcimi pokladne. Viacero ľudí musela spacifikovať
Zdroj: Polícia SR
NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Protestujúci znovu blokovali pokladne v supermarkete bez rúšok, ale tentoraz polícia zakročila.

V posledných dňoch sa po Slovensku organizujú skupiny odporcov očkovania aj dodržiavania pandemických opatrení, ktorí sa rozhodli znepríjemňovať život ostatným ľuďom. Minulý týždeň obsadili supermarket Lidl v Prievidzi a tentoraz sa 4. novembra v podvečerných hodinách vybrali do prevádzky Lidl v Piešťanoch.

Protest v Prievidzi trval minulý týždeň viac ako tri hodiny, počas ktorých polícia nevedela antirúškarov a antivaxerov z obchodu vytlačiť. V Piešťanoch sa rovnaký scenár nezopakoval, pretože privolaná polícia sa rozhodla zakročiť tvrdšie a ľudí blokujúcich pokladne bez rúšok spacifikovala.


Najskôr sa personál spoločne s políciou snažil protestujúcim osobám dohovoriť, aby si nasadili ochranu dýchacích ciest, ale keď milé slovo nepomohlo, prišli na rad chvaty a hmaty. „Toto uvidí celé Slovensko,“ kričal muž spoza kamery, keď polícia začala rázne pacifikovať ľudí blokujúcich priestor za pokladňami.

Viacero osôb nakoniec skončilo na zemi, kde ich polícia držala v pokoji hodnú chvíľu. Muž spoza kamery sa policajtov neustále vypytoval, prečo tvrdo zakročili, pričom sa dozvedel, že muži zákona reagovali až po útoku na verejného činiteľa, ktorého sa podľa ich slov dopustili niektorí protestujúci. Na videu je vidieť, že jeden z policajtov krváca.

Domov
Zdieľať
Diskusia