Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2021, 15:03
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Ďalšia Squid Game? Režisér Train to Busan natočil juhokórejské sci-fi, v ktorom obludy zabíjajú ľudí, keď im vyprší čas

Ďalšia Squid Game? Režisér Train to Busan natočil juhokórejské sci-fi, v ktorom obludy zabíjajú ľudí, keď im vyprší čas
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY HELLBOUND
Uložiť Uložené

Hellbound sa na Netflix dostane už 19. novembra.

Režisér Yeon Sang-Ho (Train to Busan) vymyslel trilerové, nadprirodzené sci-fi s názvom Hellbound. Po krátkych príbehoch sa rozhodol natočiť seriál, ktorý by mal mať 6 epizód. Dej sa zameriava na obyvateľov Južnej Kórey, ktorí čelia nepredstaviteľnej hrozbe. Niektorí ľudia sa od nadprirodzených bytostí dozvedia, že o pár dní zomrú. Nedá sa tomu nijako vyhnúť.

Odporúčané
November je na Netflixe najsilnejší mesiac v histórii. Uvidíš Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možno nové Squid Game November je na Netflixe najsilnejší mesiac v histórii. Uvidíš Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možno nové Squid Game 26. októbra 2021, 19:30

V danej chvíli sa objavia nebezpečné a silné monštrá, ktoré si človeka nepríjemne podajú. Ide skutočne o nadprirodzené bytosti, démonov z inej dimenzie či pekla, alebo sa deje niečo úplne iné? Zdá sa, že seriál bude mať trilerový nádych, veľa násilia a úmrtí. Presvedč sa o tom sám v traileri nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia