Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. októbra 2021, 7:25
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Hit-Monkey je nová marvelovka s vraždiacou opicou, ktorá v sebe prebudí Johna Wicka

Hit-Monkey je nová marvelovka s vraždiacou opicou, ktorá v sebe prebudí Johna Wicka
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY HIT-MONKEY
Uložiť Uložené

Už v novembri sa na Hulu začne vysielať skvelo vyzerajúci animovaný seriál podľa marvelovského komiksu.

Hit-Monkey nebude klasická marvelovka, na aké si zvyknutý z kín a Disney+. Seriál začnú vysielať na Hulu 17. novembra, a aj keď má komiksový pôvod, so superhdinami ako takými nebude mať nič spoločné.

Namiesto toho sa dočkáme šialeného príbehu o tom, ako si opica vytvorila puto s nájomným vrahom Bryceom (hlas mu požičal Jason Sudeikis). Po jeho smrti dokáže komunikovať s jeho duchom, ktorý sa stáva jej mentorom v zabíjaní.

Odporúčané
Slávni herci, ktorí natáčajú nové filmy aj po deväťdesiatke Slávni herci, ktorí natáčajú nové filmy aj po deväťdesiatke 19. októbra 2021, 16:30

Opica v sebe čoskoro prebudí talent na zabíjanie a čo bude nasledovať potom, to ti už prezradí trailer. Kreativita, originalita a bláznivé nápady z traileru len tak sršia, takže dúfame, že čaro nevyprchá už po pár epizódach. Rozhodne to vyzerá ako niečo čerstvé a netradičné, čo môže zaujať množstvo divákov. 

Animovaný seriál vytvorili tvorcovia komédií ako Blaze of Glory a Office Christmas Party. Hit-Monkey je komiks z roku 2010, v ktorom účinkovali aj Spider-Man a Deadpool. Táto adaptácia sa však zaobíde bez nich.  

Domov
Zdieľať
Diskusia