Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2021, 10:20
Čas čítania 2:17
Jakub Paulík

Matka v bratislavskom mestskom parku nedovolila štábu HBO, aby prekazil oslavu narodenín jej dcéry. Povolenie filmárom nestačilo

Matka v bratislavskom mestskom parku nedovolila štábu HBO, aby prekazil oslavu narodenín jej dcéry. Povolenie filmárom nestačilo
Zdroj: HBO Max
NEWS HBO VÍŤAZ
Uložiť Uložené

Scenár k projektu písala aj dcéra bývalého premiéra Mikuláša Dzurindu.

HBO aktuálne natáča prvý pôvodný slovenský seriál, ktorý diváci uvidia na HBO Max. Produkcia v Bratislave sa však nezaobišla bez problémov. Podľa informácií Refresheru štáb pred dvomi týždňami natáčal scény v Medickej záhrade.

Zhruba o 10. hodine chceli filmári nakrúcať aj na detskom ihrisku pri kaviarni Domček Medická a ľudí poprosili, aby odišli preč. Väčšina ihneď poslúchla, no Američanka Deedee, ktorá mala na mieste dlho plánovanú oslavu 3. narodenín svojej dcéry, sa rozhodla zistiť, či sú naozaj povinní opustiť priestory. Žene, ktorá dlhé roky žije na Slovensku, pri komunikácii so štábom pomáhal jeden z otcov detí, ktorý je Slovák.

Domov
Zdieľať
Diskusia