Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. septembra 2021, 7:11
Čas čítania 0:59
Martin Adam Pavlík

Herec Tom Felton z Harryho Pottera hlási fanúšikom, že je po štvrtkovom kolapse v poriadku

Herec Tom Felton z Harryho Pottera hlási fanúšikom, že je po štvrtkovom kolapse v poriadku
Zdroj: TASR/AP/Ashley Landis
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Príčiny jeho kolapsu nie sú známe.

Ako uvádza BBC, charitatívna golfová hra sa vo štvrtok 23. septembra na turnaji celebrít zmenila pre herca a hudobníka Toma Feltona, známeho najmä z filmovej série Harry Potter, kde stvárnil Draca Malfoya, na horor. Nečakane totiž skolaboval na golfovom ihrisku Whistling Straits vo Wisconsine krátko pred Ryder Cupom.

Ide o golfovú súťaž mužských tímov, ktorá sa koná každé dva roky a súťažia proti sebe tímy Spojených štátov amerických a Európy. Súťaž organizuje spoločne PGA of America a PGA European Tour. Felton je vášnivý golfista a v spomínaný deň súťažil po boku bývalého profesionálneho hokejového hráča Teemu Selänneho z Fínska.

Spolu hrali proti americkému olympijskému hokejovému kapitánovi Mikovi Eurzionovi a olympijskému rýchlokorčuliarovi Danovi Jansenovi. Príčiny Feltonovho kolapsu neboli špecifikované, avšak herec musel byť okamžite prevezený na ošetrenie do miestnej nemocnice. Z ihriska ho odniesli na golfovom vozíku, pričom na zverejnených záberoch je vidno, že bol pri vedomí.

Herec Tom Felton.
Herec Tom Felton. Zdroj: TASR/AP/Ashley Landis


Ako uvádza Unilad, tridsaťštyriročný herec už stihol ubezpečiť svojich fanúšikov, že jeho zdravotný stav sa zlepšuje. V sobotu 25. septembra na Instagrame s úsmevom a plný energie pozdravil všetkých fanúšikov a poďakoval im za podporu a priania, aby sa skoro uzdravil. Dokonca im krátko zahral na gitare a vtipne do toho spieval: „Nebojte sa, Tom sa bude mať dobre, nebojte sa, Tom bude v poriadku.“ Felton zároveň opísal daný incident ako „mierne strašidelnú epizódu“, ale dodal, že s pomocou ľudí, ktorí sa o neho starajú, sa cíti naozaj dobre.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Felton (@t22felton)

Domov
Zdieľať
Diskusia