Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti TV Markíza
18. septembra 2021, 10:30
Čas čítania 4:43
Sponzorovaný obsah

Modelky, tanečníci aj otecko. Pozri si súťažiacich československého Love Islandu, ktorý štartuje už v nedeľu

Modelky, tanečníci aj otecko. Pozri si súťažiacich československého Love Islandu, ktorý štartuje už v nedeľu
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY LOVE ISLAND REALITY ŠOU
Uložiť Uložené

Nájdu sa medzi nimi romantické duše, ale aj sebavedomí a cieľavedomí workoholici.

Už túto nedeľu štartuje československá verzia reality šou Love Island. Jej princíp je jednoduchý: vilu na Kanárskych ostrovoch na 3 mesiace obsadí 5 atraktívnych mužov a 5 atraktívnych žien. Pár, ktorý spolu vydrží až do konca, vyhráva 75-tisíc eur. Poď sa zoznámiť so súťažiacimi ešte predtým, ako odštartuje premiérová časť na VOYO a Markíze

Môžu získať lásku, ale aj peniaze

Skupinka mladých ľudí z Česka a zo Slovenska si ide do obrovskej vily na Kanárskych ostrovoch nielen užívať slnečné dni pri bazéne, výhľady na more, oddych, aktivity a hry, ale v prvom rade si idú hľadať lásku svojho života. Karty v tejto hre mieša atraktívna výhra 75-tisíc eur pre pár, ktorý to spolu dotiahne až do konca.

Každú noc v spoločných spálňach, zaiskrenie či hádky medzi súťažiacimi budú sledovať kamery. Súťažiaci sa prvýkrát uvidia až vo vile, ty ich však môžeš spoznať už teraz.

Tereza

tereza, love island
Zdroj: TV Markíza

Dvadsaťštyriročná Tereza pochádza z Prahy a živí sa ako tanečníčka a choreografka. Do šou sa prihlásila zo zvedavosti a prezradila, že jej partner by mal byť iniciatívny typ s vášňou pre cestovanie. Rada vedie intelektuálne debaty, no prezradila, že v šou ich veľmi neočakáva. 

Už z fotky môžeš tušiť, že Tereza patrí skôr k dominantným typom, no tvrdí, že sa nenecháva strhnúť egom. Oceňuje, keď sa aj ostatní ľudia riadia radšej pocitmi. Uvidíme, ako sa táto jej vlastnosť prejaví v šou. 

Viktória

viktória, love island
Zdroj: TV Markíza

Viktória má 20 rokov, pochádza zo Spišskej Novej Vsi a živí sa modelingom. Do šou sa prihlásila z jednoduchého dôvodu – nikdy nebola zamilovaná a chce vyskúšať, či sa to v Love Islande zmení. Hovorí, že síce mala v živote muža, ktorého mala rada, no nikdy nepocítila romantickú zamilovanosť, o ktorej čítala v knihách. 

Podľa nej má nešťastie v láske, normálni muži sa jej vraj boja a tí, ktorí sa jej neboja, sú prehnane sebavedomí. Nuž, uvidíme, či v šou stretne niekoho, kto by bol pre ňu ideálny. Viktória má jasno aj v tom, ako by mal jej vysnívaný muž vyzerať – vysoký a pekný športovec

Paradoxne, táto slečna má veľmi vyhranený názor na zoznamky. Ak by raz mala svojim deťom povedať, že sa s otcom zoznámila cez zoznamku, od hanby by sa prepadla pod zem. 

Mishala

mishala, love island
Zdroj: TV Markíza

Dvadsaťosemročná speváčka z Prahy si ide na Love Island hľadať potenciálneho partnera, tvrdí však, že vzhľad pre ňu nie je dôležitý. S tým pravým si musí hlavne rozumieť a mať spoločné témy a koníčky. 

Mishala sa považuje za ambicióznu ženu a potrebuje čas, kým sa otvorí nejakému mužovi. Keďže sa nechce sklamať a záleží jej na správnych hodnotách, jej dôveru si treba získať. Prezradila aj, že v Prahe nie je jediný muž, ktorý by sa mohol pochváliť tým, že ju mal na jednu noc

Markéta

markéta, love island
Zdroj: TV Markíza

Dvadsaťročná študentka a modelka z Ostravy chce aj napriek mladému veku stretnúť toho pravého. V živote síce stretla viacero mužov, no zamilovaná bola len raz a slušné typy mužov ju veľmi nepriťahujú.

Na rozdiel od predchádzajúcich súťažiacich je jednou z tých, ktoré romantika rýchlo omrzí. Markéta je emotívna, temperamentná, a aj keď sa považuje za submisívnejšiu, len čo si niečo zmyslí, ide tvrdohlavo za tým.

Narodila sa, keď mala jej mama len 18 rokov. Podľa Markétiných slov mama rodičovstvo nezvládla a odložila ju k babke, aby mohla pracovať. Markéte to však neprekáža, babička je jej obrovská podpora.

Laura

laura, love island
Zdroj: TV Markíza

Laura má 22 rokov a pochádza z obce Koš pri Prievidzi. Študentka masmédií a influencerka chce na ostrove získať vzťah, po akom túži. Zažila búrlivý 5-ročný vzťah, ktorý mala už v 16 rokoch, no podľa jej slov to nebolo ono a miestami nevedela, či je s priateľom zo zvyku alebo je to naozaj láska. 

Jej typ sú maskulínni, vysokí, zarastení muži s tmavšou pokožkou. Na mužoch nemá rada chvastúnstvo, ak sa však pochvália svojou ženou, neprekáža jej to. Nie je typ ženy, ktorá muža loví, tvrdí, že to má byť opačne. Uvidíme teda, či sa Laura nechá loviť aj vo vile alebo to vidina finančnej výhry zmení. 

Martin  

martin, love island
Zdroj: TV Markíza

Dvadsaťsedemročný Martin pochádza z Oseka a živí sa ako zvárač a futbalista. Do Love Islandu sa prihlásil po rozchode s priateľkou, a keďže dlho nebol na dovolenke, pobyt vo vile sa mu zdal ako praktická záležitosť, ktorá ho môže obohatiť. Aj keď má v rodine ideálne vzťahové vzory, on je v tomto iný. Pred ôsmimi rokmi mal o 9 rokov staršiu priateľku, s ktorou sa rozišiel, keďže ona chcela dieťa, no on nie.

Hovorí o sebe, že je „splachovací“ a emócie nedáva veľmi najavo. Uvedomuje si však, že bezdetných a voľných žien už nie je veľa nazvyš. Na ženách sa mu páčia pekné nohy a zadok, no hovorí, že pre neho je dôležité, čo má žena v hlave

Petr

petr, love island
Zdroj: TV Markíza

Petr má 29 rokov, pochádza z Karlových Varov a je svadobný fotograf. Do vily prichádza len mesiac po tom, čo ukončil svoj posledný vzťah. Hovorí o sebe, že potrebuje byť neustále zamilovaný a rád si žije vo svojej bublinke. Len málokedy do nej niekoho pustí, a ak sa tak rozhodne, je to poriadne intenzívne. 

Svoj život opisuje ako kyvadlo – dokáže sa šialene zamilovať, no je veľmi nestály, v minulosti vždy šiel zo vzťahu do vzťahu. To však chce zmeniť a účasť v šou vidí ako ideálnu príležitosť. 

Vilém 

vilém, love island
Zdroj: TV Markíza

Vilém má 21 rokov, je študent, tanečník, podnikateľ a pochádza z Olomouca. Súťažne tancuje latinskoamerické tance a získal aj titul majstra republiky. Organizuje aj kurzy a individuálne lekcie. Keďže nemá problém označiť sa za úspešného v tom, čo robí, je jasné, že sebavedomie mu nechýba. Zároveň o sebe tvrdí, že je najkrajší ryšavý chlapec v Olomouci

Práve tanec je jeho tajnou zbraňou, na ktorú balí dievčatá. Na tie je však poriadne náročný – hovorí, že sú síce krásne, ale v dnešnej dobe veľmi nespoľahlivé

Jan

jan, love island
Zdroj: TV Markíza

Jan má 32 rokov a pochádza z českého mesta Cheb. Živí sa ako pivovarník a okrem práce ho bavia aj športy: beh, plávanie a cvičenie. Zažil si krátkodobé aj dlhodobé vzťahy, no tvrdí, že ešte nenašiel tú pravú, čo ho zároveň s vidinou dovolenky prilákalo aj do šou. Svoj posledný vzťah s 24-ročnou priateľkou ukončil kvôli svojmu synovi, ktorého má s expriateľkou. Jeho priateľka sa totiž nevedela preniesť cez to, že sa o Jana musí deliť aj s jeho synom.

Jan sa považuje za romantika a dobráka, ktorý na to vo vzťahoch dopláca. Baví ho pripravovať večere a prekvapenia a myslí si, že ženy sa s ním rozchádzajú práve preto, že sa príliš snaží. Páčia sa mu vysoké brunetky s veľkými očami a pekným zadkom, nesmie im však chýbať správne vyžarovanie. 

Petr

Petr, Love Island
Zdroj: TV Markíza

Dvadsaťpäťročný Petr pochádza z Pardubíc, živí sa modelingom a je aj audiovizuálny umelec. Už od 16 rokov sníva o veľkej rodine, ktorú považuje za zmysel života. Nevylučuje preto, že na ostrove nájde svoju budúcu manželku

Má za sebou 4-ročný vzťah, ktorý ukončil aj napriek tomu, že svoju priateľku miloval. Problémom bol nedostatok slobody. Hovorí, že vzhľad ženy je pre neho dôležitý, no aj tak ho vždy viac očarí osobnosť.

Už poznáš desiatku súťažiacich, ktorí sa do šou vybrali hľadať svoju lásku a vyhrať lákavú finančnú odmenu. Máš už svoje tipy na budúce páriky? Sleduj, či si sa trafil, od 19. septembra na VOYO a TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia