Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2021, 13:19
Čas čítania 1:18
Martin Mičuda

Mazda láka na vynovené CX-5, ktoré získalo novú tvár, verzie aj pohodlnejší podvozok

Mazda láka na vynovené CX-5, ktoré získalo novú tvár, verzie aj pohodlnejší podvozok
Zdroj: Mazda
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY MAZDA
Uložiť Uložené

Po nedávnom vynovení motorovej palety teraz prichádza na rad vylepšenie exteriérových a interiérových častí SUV.

Japonský výrobca ukázal model CX-5 v modernizovanej podobe na rok 2022. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že sa toho veľa nezmenilo, zmien je však relatívne dosť, akurát nijak radikálne nemenia dobre známy celok. To bol pravdepodobne aj cieľ, pretože CX-5 je jedným z najpôvabnejších SUV danej triedy. Najväčšie korekcie nastali vpredu, kde je úplne nová maska s masívnejšie zastúpenou chrómovou lištou, inak tvarovaný nárazník, a k zmene došlo aj v prípade adaptívnych full-LED svetlometov.

Odporúčané
Vyskúšali sme Audi e-tron GT. Elektrická prvá liga, ktorá rúca predsudky o e-mobiloch, je krok pred konkurenciou Vyskúšali sme Audi e-tron GT. Elektrická prvá liga, ktorá rúca predsudky o e-mobiloch, je krok pred konkurenciou 2. septembra 2021, 9:30

Tie dostali novú poznávaciu grafiku denného svietenia, ktorá sa tak trochu podobá na povestné „angel eyes“ značky BMW. Drobnými zmenami v čelnej časti boli docielené ešte čistejšie a minimalistickejšie tvary. Z profilu ostáva všetko po starom, akurát môžeme badať nové dizajny 17 až 19" diskov kolies či odtiene karosérie. Obdobne ako vpredu, aj vzadu sme svedkami decentne upraveného nárazníka a vynovenej grafiky koncových svetiel. Tá je prakticky identická ako vpredu, akurát je, pochopiteľne, v červenom vyhotovení.

Mazda, CX-5,
Zdroj: Mazda
Domov
Zdieľať
Diskusia