Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2021, 6:56
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Rick Ross si spravil vodičský preukaz až teraz, aj keď vlastní už viac ako 100 áut. Už sa mu nechcelo jazdiť načierno

Rick Ross si spravil vodičský preukaz až teraz, aj keď vlastní už viac ako 100 áut. Už sa mu nechcelo jazdiť načierno
Zdroj: Paras Griffin/Getty Images
NEWS RICK ROSS
Uložiť Uložené

Raper vraj podľahol tlaku zo strany svojej matky a sestry.

Raper Rick Ross si vo veku 45 rokov konečne urobil vodičský preukaz. Aktuálne sa snaží spropagovať svoju novú knihu The Perfect Day to Boss Up: A Hustler’s Guide to Building Your Empire, a tak v televíznej šou Good Morning America prišiel s priznaním, že po rokoch podľahol tlaku zo strany svojich rodinných príslušníkov a šiel si spraviť testy na vodičský preukaz.

„Mám viac ako sto áut, ale zatiaľ som skrátka nemal vodičský preukaz. A tak vždy, keď som sa šiel povoziť, bolo to o tom. Moja mama so sestrou ma nakoniec presvedčili, tak som si šiel napísať test. Trvalo mi to hodinu, zopár otázok som pokazil, ale dali mi to,“ pochválil sa raper. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Biggest Boss Rick Ross (@richforever)

Rick Ross sa však pousmial nad tým, že aj keď doteraz nemal vodičský preukaz, nikdy sa mu počas policajnej kontroly nestalo, že by sa dostal do problémov. Vraj vždy, keď ho policajti zastavili a zbadali, o koho ide, tak mu len kývli, aby pokračoval v ceste.

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

Už od júla pritom avizoval, že sa snaží získať vodičský preukaz oficiálnou cestou. Raper sa smial na tom, keď sa ho v dotazníku pred žiadosťou o preukaz vypytovali, či patrí medzi darcov orgánov, pretože podľa vlastných slov keby sa mu niečo stalo a museli by ho otvoriť, sami by videli, aké dobré má srdce.

Domov
Zdieľať
Diskusia