Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2021, 17:48
Čas čítania 0:43
Richard Bonde

Holandskí policajti spravili raziu kvôli anglickému fanúšikovi F1. Pomýlili si ho s bosom sicílskej mafie

ZAUJÍMAVOSTI FORMULA 1 HOLANDSKO MAFIA TALIANSKO
Uložiť Uložené

Mužovi bola dokázaná nevina a bol prepustený.

Muž, ktorého zatkli v stredu v reštaurácii v Haagu pre podozrenie, že je známym šéfom talianskej mafie, je nevinný. Prokuratúra oznámila, že muž sa stal obeťou nešťastnej zámeny, presne ako tvrdil jeho advokát. Informoval o tom holandský portál NOS.

Odporúčané
Americká nemocnica musí pozastaviť služby pôrodníckeho oddelenia. Dôvodom sú rezignujúci zamestnanci, ktorí sa nechcú dať očkovať Americká nemocnica musí pozastaviť služby pôrodníckeho oddelenia. Dôvodom sú rezignujúci zamestnanci, ktorí sa nechcú dať očkovať 12. septembra 2021, 15:14

Ako v sobotu uviedol majiteľ reštaurácie, v stredu popoludní do podniku vtrhli policajti so zbraňami a odvliekli z nej troch mužov so zaviazanými očami, dovtedy sediacich pri stole. Policajti konali v presvedčení, že jeden z mužov je 59-ročný Matteo Messina Denaro, ktorý je považovaný za šéfa mafie na Sicílii.

Denaro je podozrivý z viacerých vrážd. Od roku 1993 sa skrýva a Taliansko naňho vydalo európsky zatykač. Právnik zatknutého však okamžite uviedol, že došlo k omylu. Jeho klient je 54-ročný fanúšik Formuly 1 z Liverpoolu a v Holandsku sa zúčastnil na veľkej cene v Zandvoorte. Po pretekoch v krajine zostal.

Domov
Zdieľať
Diskusia