Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2021 o 16:47
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Dala by som ruku do ohňa za Roberta Kaliňáka, v Smere korupcia nebola

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Monika Beňová nevidí problém v správaní Roberta Fica či Ľuboša Blahu.

Monika Beňová v najnovšom rozhovore pre denník SME opakovane bráni stranu Smer-SD, ktorú zakladala.

Tvrdí, že opozičný subjekt Roberta Fica sa nepribližuje extrémistom a nesvedčí o tom ani fakt, že predseda strany dlhodobo poskytuje rozhovory konšpiračným webom. Beňová si myslí, že Fico do týchto diskusií chodí, lebo v nich dostáva dostatok priestoru a nikto mu neskáče do reči. Ona sama by konšpiračnému médiu Zem a vek rozhovor nedala. 

Zastala sa aj Ľuboša Blahu, ktorý kritizoval Zuzanu Čaputovú, okrem iného aj za referendum. Beňová si myslí, že prezidentka sa nemusela obrátiť na Ústavný súd, pretože sa dalo očakávať, ako rozhodne. Nevidí problém, že sa referendum o predčasných voľbách teoreticky mohlo udiať, aj keď je protiústavné. 

Beňová
Zdroj: TASR

Reagovala aj na vyjadrenia Roberta Fica, ktorý povedal, že Bielorusko je spriatelená krajina Slovenska. Myslí si, že predseda strany Smer to povedal „v inom kontexte“. Ona sama odmieta režim diktátora Lukašenka. 

Odporúčané
Agent SIS, štátny prevrat či Sorosov človek. Konšpirácie o atentáte na premiéra Fica sa šírili aj na TikToku Agent SIS, štátny prevrat či Sorosov človek. Konšpirácie o atentáte na premiéra Fica sa šírili aj na TikToku 14. júna 2024 o 17:30

Europoslankyňa sa zastala aj Roberta Kaliňáka. Tvrdí, že by za neho dala ruku do ohňa, a nevidí problém v tom, keď sa spolu s Norbertom Bödörom stretli v rámci večierka v pivnici Radošina.

Oligarcha z Nitry Bödör je obvinený zo založenia organizovanej skupiny, ktorá údajne konala v prospech politickej strany Smer-SD. Beňová upozorňuje aj na to, že vyšetrovatelia konajú na základe výpovedí kajúcnikov, pretože sú aj osoby, ktoré vypovedajú opačne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia