Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza.
27. augusta 2021, 14:00
Čas čítania 3:30
Jana Mikysová

Obľúbený slovenský seriál sa vracia na obrazovky. Pozri si nové tváre, ktoré sa v ňom objavia

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

V markizáckom seriáli Pán profesor privítame nových študentov.

Populárny seriál z prostredia bratislavského gymnázia sa opäť vracia na obrazovky. Začiatok tretej série Pána profesora si budeš môcť pozrieť v predstihu v pondelok 30. augusta na VOYO a premiérovo na TV Markíza v pondelok 6. septembra. Na čo sa môžeš tešiť v tretej sérii seriálu? 

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Nebudú tu, samozrejme, chýbať hviezdy učiteľského zboru – triedny profesor Samo (Tomáš Maštalír) a jeho obľúbená kolegyňa Klaudia (Gabriela Marcinková). Ich čerstvý vzťah sa bude rozvíjať počas typických drám študentov, na ktoré sme v seriáli zvyknutí. Niektorí mladí gymnazisti sa nebudú musieť vyrovnávať len so skúškou dospelosti. Život im strpčia rôzne problémy, medzi ktorými bude domáce násilie, vážna choroba alebo obetovanie sa pre iných.

V 2. B privítame nové tváre 

Okrem rôznych zápletiek, ktoré nás čakajú medzi študentmi v Samovej triede, bude musieť klasické učiteľské duo riešiť problémy nových študentov. V 2. B totiž privítame nové tváre. Medzi nimi nájdeš viaceré herecké talenty, ktoré sú deťmi známych tvárí z obrazoviek alebo modeli a modelky. Poď sa s nimi zoznámiť ešte pred premiérou prvej časti. 

Pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Emma Lea Nikodýmová – Mia 

Emma je dcéra známeho moderátora Martina Nikodýma. Momentálne študuje a venuje sa modelingu.

Emma Lea Nikodýmová.
Emma Lea Nikodýmová. Zdroj: TV Markíza


Emma hrá seriálovú Miu, ktorá je veselá a nekomplikovaná a skoro vždy má dobrú náladu. Keďže je veľmi pekná a sympatická, nie je žiadnym prekvapením, že sa okolo nej budú točiť viacerí chalani zo školy. Mii sa však zapáčil Tomi, ktorého hrá Martin Klinčúch. 

Klára Kerešová – Lucia

Klára ja dcéra tanečníka Miňa Kereša, v uplynulej sezóne účinkovala v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Momentálne sa venuje tancu a štúdiu. 

Klára Kerešová.
Klára Kerešová. Zdroj: TV Markíza

Klára hrá seriálovú Luciu, ktorá je na pulze doby: nosí to, čo je práve „in“, jedáva to, čo fičí na Instagrame, tancuje štýl, ktorý je momentálne v kurze. Baví ju komercia a k životu nepotrebuje nič hlbšie. Paradoxne, jej najlepšou kamarátkou je Niki, ktorá je jej úplným opakom. Aj keď sú obe odlišné, ich kamarátstvo funguje. Avšak iba do chvíle, keď začne obe priťahovať ten istý chlapec...

Kristína Spáčová – Niki 

Kristína je študentkou VŠMU, momentálne hosťuje v predstavení Vojna a mier v Slovenskom národnom divadle

Kristína Spáčová.
Kristína Spáčová. Zdroj: TV Markíza

Kristína hrá študentku Niki, ktorá medzi ostatných veľmi nezapadá. Je nezávislou a silnou osobnosťou a dokáže nepodľahnúť tlaku okolia, ktorý jej rovesníkov núti prispôsobovať sa a robiť kompromisy. Uznáva skutočné hodnoty – lásku, priateľstvo, pomoc iným – a má odvahu stáť si za svojím názorom, aj keď jej neprinesie popularitu alebo rešpekt ostatných. Niki sa dokáže postaviť aj celému svetu, ak v niečo naozaj verí.

Natália Gadzmanová – Mila 

Natália je študentkou konzervatória a v seriáli hrá študentku Milu. 

Natália Gadzmanová.
Natália Gadzmanová. Zdroj: TV Markíza

Mila aj napriek tomu, že pochádza z chudobnej rodiny, si vždy vedela poradiť a postarať sa nielen o seba, ale aj o svojich súrodencov. Je vynaliezavá, hrdá, sebavedomá a záleží jej na tom, že nie je od nikoho závislá a nič od nikoho nepotrebuje. Aj napriek tomu ju bohatstvo a luxus na chvíľu zlákajú. 

Nina Gergijeva – Amélia 

Nina je amatérska herečka a hrá seriálovú Améliu. 

Nina Gergijeva.
Nina Gergijeva. Zdroj: TV Markíza

Amélia pôsobí ako naivná idealistka s hlavou v oblakoch, zo všetkého najviac chce meniť svet okolo seba k lepšiemu. Jej veľké srdce by najradšej odstránilo akúkoľvek nespravodlivosť či krivdu. Amélia je cieľavedomá a slovo prekážka nepozná. Má nevyčerpateľnú zásobu energie a elánu. Má však aj trochu horúcu hlavu a občas si veci predtým, než ich zrealizuje, poriadne nepremyslí. Jej impulzívnosť ju niekedy dostáva do problémov. Jedným z nich bude aj láska k nesprávnej osobe. 

Simona Guľašová – Emma

Simona je modelka a študentka herectva. 

Simona Guľašová.
Simona Guľašová. Zdroj: TV Markíza

Emma sama seba považuje za priemernú, obyčajnú a ničím sa neodlišujúcu od svojich rovesníčok. Zistí o sebe, že je ochotná prekračovať konvencie, ktoré ju dovtedy zväzovali. Emma v sebe objaví silu postaviť sa predsudkom či očakávaniam ostatných a je rozhodnutá zabojovať o svoju lásku.

Jakub Švec – Peter

Medzi novými tvárami sa objavia aj chalani. Jedným z nich je aj Jakub, ktorý je študentom herectva a môžeš ho vidieť v predstaveniach v divadlách DPOH, DPM, SND či v školskom divadle LAB. Okrem toho si ho mohol vidieť v seriáli Oteckovia a Červené pásky. 

Jakub Švec.
Jakub Švec. Zdroj: TV Markíza

Peter je na prvý pohľad problémový, nevyrovnaný a prchký, typický tínedžer. Pravda je však taká, že ide o citlivého chlapca, na ktorom sa len podpísali roky fyzického týrania. Je uzavretý a postavil si okolo seba ochranný múr chladu a odstupu. Nikomu neverí a nedokáže prijať pomoc od druhých, pretože najviac ho sklamali tí, ktorí ho mali chrániť – jeho najbližšia rodina. Peter sa dlho nedokáže zdôveriť ani svojej priateľke Niki, ktorá netuší, prečo to v ich vzťahu neklape.

Jakub Miščík – Leo

Jakub je amatérsky herec a model. 

Jakub Miščík.
Jakub Miščík. Zdroj: TV Markíza

Leo pochádza z bohatej rodiny, vďaka ktorej má všetko, na čo si pomyslí. Rovesníkov teda ohuruje technologickými vychytávkami a drahým oblečením. Život si užíva naplno, doslova ním kĺže po povrchu a o všetkom, samozrejme, dáva vedieť na Instagrame. 

Gregor Hraška – Kristián 

Gregor je herec a hudobník, v seriáli si zahrá Kristiána. 

Gregor Hraška.
Gregor Hraška. Zdroj: TV Markíza

Kristián je navonok uzavretý, tichý a mĺkvy. Drží si odstup, nikoho nenechá preniknúť do svojho starostlivo stráženého sveta, ktorý skrýva temné tajomstvo. Za chladnou maskou je vášnivý muzikant, ktorý tak ako iní v jeho veku túži po láske.

Sleduj premiéru Pána profesora 

Prvú časť novej série si budeš môcť pozrieť už najbližší pondelok 30. augusta na VOYO. Práve tu nájdeš každý týždeň novú časť v predstihu. Premiéra prvej časti tretej série seriálu Pán profesor bude odvysielaná v pondelok 6. septembra na TV Markíza

 

Domov
Zdieľať
Diskusia