Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2021, 16:14
Čas čítania 1:18
Tímea Krauszová

Manželku s rakovinou mi poslali domov, aby bolo pre vás v nemocnici miesto. Nahnevaný muž vo virálnom videu vynadal nezaočkovaným

Manželku s rakovinou mi poslali domov, aby bolo pre vás v nemocnici miesto. Nahnevaný muž vo virálnom videu vynadal nezaočkovaným
Zdroj: Getty Images/Gabriel Kuchta
NEWS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Manželka má rakovinu prsníka a je vo štvrtom štádiu.

Manžel onkologickej pacientky nechal svojmu hnevu voľný priebeh na Tiktoku. Nezaočkovaným ľuďom vynadal, pretože pre ťažký priebeh covidu zaberajú v nemocnici miesta, ktoré by inak mohli patriť chronicky chorým pacientom, ako je aj jeho žena. Podľa Daily Dot niektorých ľudí, ktorí video videli, dokonca presvedčil, aby sa dali zaočkovať.

Nahnevaný manžel

Pre redakciu Daily Dot Jason Arena potvrdil, že bol veľmi nahnevaný. Jeho manželku prepustili z nemocnice skôr, ako ukončila liečbu, pretože to vyzeralo tak, že budú potrebovať voľné kapacity pre pacientov s covidom. Žena má rakovinu prsníka a je vo štvrtom štádiu.

„Ak naozaj, dofrasa, veríte, že covid nie je skutočný, a skutočne si myslíte, že nejde o nič závažné, a veríte tomu, že nepotrebujete vakcínu, to je vaše sprosté právo. S tým sa hádať nebudem,“ vraví Arena vo videu.

„Ale o čom sa chcem hádať, je, prečo bežíte do nemocnice, keď sa nakazíte. Ak neveríte zdravotníctvu, že vás ochráni pred nákazou, prečo veríte, že vás z ochorenia vyliečia?“ pýta sa frustrovaný manžel.

Domov
Zdieľať
Diskusia