Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2021, 11:44
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Bam Margera žaluje predstaviteľov šialenej série Jackass, prekáža mu, že s ním zaobchádzali neľudsky

Bam Margera žaluje predstaviteľov šialenej série Jackass, prekáža mu, že s ním zaobchádzali neľudsky
Zdroj: Gilbert Carrasquillo/Getty Images
NEWS JACKASS JACKASS FOREVER
Uložiť Uložené

Bam Margera nebude súčasťou veľkolepého pokračovania s názvom Jackass Forever, čo sa mu pravdepodobne vôbec nepáči.

Jeden z členov pôvodnej zostavy Jackass žaluje svojho kolegu Johnnyho Knoxvilla a ďalších za to, že ho vyhodili zo zostavy, ktorá sa bude podieľať na tvorbe nového filmu s názvom Jackass Forever. Podľa dokumentov, ktoré má k dispozícii portál People, Margera žaluje aj režisérov a spoločnosť Paramount Pictures. Oficiálnym dôvodom je „neľudské, zneužívajúce a diskriminačné správanie“.

Dôvodom, prečo Bama Margeru vlani z natáčania vyradili, je, že mu pri drogových testoch v krvi našli Adderall. Keďže s producentmi podpísal zmluvu, v ktorej deklaroval, že bude počas natáčania filmu „čistý“, zásadným spôsobom porušil podmienky a vyhodili ho. 

Margera má so závislosťou od liekov a drog problémy dlhodobo, niekoľkokrát absolvoval aj odvykačku.

Bývalý profesionálny jazdec na skejtborde sa bráni slovami, že ho nezmyselnú zmluvu s drakonickými podmienkami prinútili podpísať, pretože ak by tak nespravil, už nikdy by sa nemohol podieľať na žiadnom projekte s tvorcami Jackass, aj keď zatiaľ nie je jasné, či sa tvorcovia na akékoľvek ďalšie natáčanie po Jackass Forever ešte odhodlajú. 

Odporúčané
RECENZIA: Jackass Forever RECENZIA: Jackass Forever 24. marca 2022, 10:30

41-ročný Bam Margera sa v oficiálnom podaní na súde sťažuje, že nedostal možnosť prediskutovať zmluvu so svojimi právnikmi. Režiséri, produkčná spoločnosť Paramount Pictures ani Johnny Knoxville sa zatiaľ k situácii nevyjadrili. 

Domov
Zdieľať
Diskusia