Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2021, 14:00
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds: Deadpool 3 sa na 70 % začne natáčať už budúci rok

Ryan Reynolds: Deadpool 3 sa na 70 % začne natáčať už budúci rok
Zdroj: The Walt Disney Pictures
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Reynolds je plný optimizmu.

Ryan Reynolds v súčasnosti promuje blockbusterovú komédiu Free Guy, ktorú v našich kinách uvidíme už budúci týždeň. Počas jedného z rozhovorov s Colliderom odpovedal aj na otázky týkajúce sa Deadpoola 3.

Na otázku, aké sú šance, že sa začne natáčať už v roku 2022, odpovedal najskôr, že 50 na 50. Neskôr sa však zamyslel a povedal, že šance sú celkom dobré, údajne až 70 %. V Marvel Studios v súčasnosti pracujú na scenári. 

Odporúčané
RECENZIA: Suicide Squad je plný šialených postáv a akčných scén, no ide o lepší film ako ten s Jokerom? RECENZIA: Suicide Squad je plný šialených postáv a akčných scén, no ide o lepší film ako ten s Jokerom? 6. augusta 2021, 11:00

Reynolds a Disney/Marvel dlho hľadali vhodných scenáristov, ktorí postavu Deadpoola privedú úspešne do Marvel Cinematic Universe (prepojený filmový vesmír marvelovských postáv – The Avengers). Nakoniec si vybrali Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Loeglin. Tie sú zodpovedné za produkciu a scenár úspešnej seriálovej animovanej komédie Bob’s Burgers. Deadpool 3 bude súčasťou MCU a je isté, že pôjde o erko, takže bude stále pre dospelých – plný nadávok a krvavých záberov.

Ak sa s natáčaním začne už budúci rok, tak sa Deadpoola 3 dočkáme zrejme v roku 2023, čo je o čosi skôr, než sme pôvodne predpokladali. Marvel stále nevybral režiséra (alebo ho ešte len neoznámil). Máš nejaký tip, kto trojku nakoniec natočí? Nižšie sa môžeš pozrieť, ako by mohol vyzerať Deadpool v MCU.

Domov
Zdieľať
Diskusia