Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
28. júla 2021, 12:09
Čas čítania 0:52
Matej Ohrablo Čoje

Pivný nadšenec Peter Hudák: Výrobcovia amerického piva sa snažili vyhovieť ľuďom, preto je ich pivo fádne

PODCASTY GASTROPRIEMYSEL PIVO PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Hosťom najnovšieho Podgastu je Peter Hudák, jeden z najväčších pivných nadšencov Slovenska, ktorý má dokonca skúsenosti so založením a prevádzkovaním vlastného remeselného mikropivovaru.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Aký je obľúbený príbeh vzniku piva IPA a ako toto pivo vzniklo naozaj.
  • Prečo je malý zázrak, že dodnes prežilo pivo Guinness.
  • Podľa čoho sa rozlišuje remeselné pivo od neremeselného.

Peter Hudák je jedným z najväčších odborníkov na pivo a jeho najväčších nadšencov a bývalým majiteľom a sládkom remeselného mikropivovaru Hudák. Jeho recenzie, zaujímavé postrehy, ale aj poznatky o histórii piva si môžete čítať najmä vo facebookovej skupine Súkromné pivné zápisky.

Ako sa už na Čojeho patrí, aj v tomto pivnom Podgaste sa bude degustovať! Ak chcete do počúvania zapojiť aj svoje chuťové poháriky, zaobstarajte si tentoraz pár kúskov komerčnejších značiek: Pilsner Urquell, Šariš IPA, Guinness, Hoegaarden, Pardubický Porter a napokon aj remeselný Generál Passion Fruit Sour.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia