Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2021, 9:54
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

VIDEO: Počúvaj prvé ukážky z albumu Kanyeho Westa, ktorý venoval svojej zosnulej matke. Nechýbajú Jay-Z a Travis Scott

VIDEO: Počúvaj prvé ukážky z albumu Kanyeho Westa, ktorý venoval svojej zosnulej matke. Nechýbajú Jay-Z a Travis Scott
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3, na voľné použitie
HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Aj keď už album počuli zástupy ľudií na štadióne v Kanyeho rodnej Atlante, zatiaľ stále nie je oficiálne isté, že projekt autor skutočne vydá

Aj keď album Kanyeho Westa počuli zástupy ľudí priamo na štadióne Mercedes-Benz v rodnej Atlante a Apple Music ponúkol udalosť svojim predplatiteľom online, stále to neznamená, že projekt Donda skutočne uzrie svetlo sveta.

Aj po prvom unikátnom vypočutí bez celistvého záznamu fanúšikovia na Twitteri žartujú, že autor svoj projekt vymazal a tým končí ďalšia éra. Nebolo by to prvý, druhý ani tretí raz, čo rapová legenda sľúbila svojim fanúšikom vydanie albumu a potom to celé zrušila.

Odporúčané
Nerieš: Digitál nám funguje lepšie ako cédečká. Skladba Viac priniesla skoro 19-tisíc, toľko nezarobil celý album (Rozhovor) Nerieš: Digitál nám funguje lepšie ako cédečká. Skladba Viac priniesla skoro 19-tisíc, toľko nezarobil celý album (Rozhovor) 18. júla 2021, 12:30

Desiaty štúdiový album Donda venoval Kanye West svojej zosnulej matke. Už na základe ukážok zo sociálnych sietí môžeme mnohým priniesť dobrú správu, keďže projekt nie je iba o gospelových tónoch, ako to bolo v prípade Jesus is King. 

Na albume sa prekvapivo objavil aj Jay-Z, ktorý podľa Pitchforku nahral svoju slohu ako úplne posledný krátko pred samotnou živou udalosťou v Atlante. 

Na albume by sa mali vo finálnej verzii objaviť aj zosnulý Pop Smoke, Travis Scott, Pusha T, Baby Keem, Lil Baby či Lil Durk. 

Aj keď je počas tzv. „listening session“ zvykom, že interpreti postupne predstavujú pozvaným svoje skladby, približujú ich zámer či proces vzniku, podľa USA Today Kanye West počas celej prezentácie projektu mlčal a nechal za seba hovoriť len svoju tvorbu. Keď sa viac ako 40-minútová nahrávka skončila, jednoducho odišiel. Na udalosť pozval aj Kim Kardashian s rodinou a 5-tisíc lístkov rozdal ľuďom z detských domovov a resocializačných zariadení v Atlante. 

Domov
Zdieľať
Diskusia