Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2021, 18:05
Čas čítania 1:22
Martin Mičuda

Najpredávanejšie Porsche má za sebou 2. facelift. Macan prišiel o verziu Turbo, GTS si však prilepšilo na 440 koní

Najpredávanejšie Porsche má za sebou 2. facelift. Macan prišiel o verziu Turbo, GTS si však prilepšilo na 440 koní
Zdroj: Porsche
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY PORSCHE
Uložiť Uložené

Portfólio ponúkaných verzií sa zúžilo na 3 motorické varianty.

To, že Porsche pre svoj najpredávanejší model (vyše 600-tisíc predaných kusov) chystá naozaj už druhú modernizáciu v poradí, sa hovorilo dlhšie. Zaujímavosťou je, že Macan je na trhu v tejto generácii už od roku 2014 a očividne sa ešte vôbec nechystá do dôchodku. V čase, keď v rámci tradičných medzigeneračných cyklov prichádza na rad úplne nový model, v Zuffenhausene stavili na 2. facelift.

Odporúčané
Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová 4. októbra 2020, 18:40

Ten prichádza po 3 rokoch od toho predošlého, keď nemecká športová automobilka značne vylepšila vzhľad i techniku. Tentoraz ide skôr o kozmetické úpravy, ktoré vidno najmä na prednom a zadnom nárazníku. Čelná časť je tak opticky rozšírená, zatiaľ čo vzadu Porsche čiernou plochou naznačilo až nečakane veľký difúzor. Drobné optické zmeny neobišli ani adaptívne Matrix LED svetlomety, ktoré sú po novom v základnej výbave. Do ponuky sa začlenili nové odtiene karosérie a 19 až 21" disky kolies.

Porsche, Macan
Zdroj: Porsche
Domov
Zdieľať
Diskusia