Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2021, 19:17
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Trailer na Malignant ukazuje skvelo vyzerajúci a originálny horor od režiséra Conjuring, Insidious a Saw

Trailer na Malignant ukazuje skvelo vyzerajúci a originálny horor od režiséra Conjuring, Insidious a Saw
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MALIGNANT
Uložiť Uložené

James Wan sa vracia späť k hororovým koreňom.

Režisér James Wan je zárukou kvalitného hororového zážitku. Natočil prvý Saw, The Conjuring či Insidious a v hororoch sa cíti ako doma. Štúdio Warner Bros. teraz vydalo prvý trailer na jeho najnovší hororový film Malignant. V ňom spoznávame Madison (Annabelle Wallis). Tá zažíva nepríjemné nočné mory.

Rýchlo však zisťuje, že nejde o sny, ale o realitu, ktorú je schopná vnímať na diaľku. Do toho sa ešte pripletie jej imaginárny priateľ z detstva menom Gabriel. V súčasnosti však je démonom, ktorý bolestivo a nechutne zabije každého, kto sa proti nemu postaví. Obe dejové línie budú spolu úzko súvisieť. 

Odporúčané
Úžasný seriál Ted Lasso rozosmeje aj najväčšieho pesimistu a tvrďasa. Zamiluješ si postavy aj ich príležitostný sex Úžasný seriál Ted Lasso rozosmeje aj najväčšieho pesimistu a tvrďasa. Zamiluješ si postavy aj ich príležitostný sex 20. júla 2021, 10:30

Režisér James Wan spolupracoval aj na scenári. Trailer na nás pôsobí dobre, aj keď bežné horory s príšerami zabíjajúcimi svoje obete z tmy veľmi nemusíme. Gabriel vyzerá ako ďalšia skvelo nadizajnovaná hororová postava a niektoré scény v ukážke vyzerajú dobre natočené a zostrihané, k čomu sa pridávajú aj zaujímavé efekty. Malignant teda môže dopadnúť celkom dobre. Dozvieme sa to už 10. septembra, keď sa snímka dostane ako do kín, tak na HBO Max.

Mohlo by ťa zaujímať:
10 najlepších filmov roka 2021
10 zaujímavostí o Gal Gadot, o ktorých si (možno) nevedel
Smutné citáty o láske: slová, ktoré ti možno pomôžu prekonať sklamanie
Domov
Zdieľať
Diskusia