Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2021, 11:30
Čas čítania 2:44
Richard Balog

Móda REFRESHER: Zostavili sme letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny

Móda REFRESHER: Zostavili sme letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny
Zdroj: Instagram/@veronicaferraro, @ariviere
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Obleč sa po vzore Leonie Hanne, Veronicy Ferraro alebo Marie Chervotkiny a navyše ušetri stovky eur.

Instagram je nevyčerpateľným zdrojom módnej inšpirácie a s trochou vkusu nájdeš zaujímavý outfit na počkanie. Často sa však stáva, že známe tváre vrátane influencerov majú na sebe oblečené modely z dielní luxusných módnych značiek a ich cenovka ťa hneď odradí. 

Nikto z nás si pravidelne nekupuje high-endové oblečenie, obuv či doplnky, a aj keď to nie je vždy úplne jednoduché, snažíme sa nájsť cenovo dostupné alternatívy, ktoré vyzerajú dobre.   

Značky ako COS, Massimo Dutti, H&M alebo Zara vždy veľmi rýchlo reagujú na súčasné módne trendy a v ich ponuke teda nájdeš všetko, na čo si spomenieš. Samozrejme, neodporúčame to s takýmito neuváženými nákupmi preháňať a radšej stav na nadčasové oblečenie, ktoré môžeš nosiť aj niekoľko sezón.

V rovnakom duchu sme vybrali aj 6 letných kombinácií v podaní módnych influenceriek a prerobili sme ich na lacnejšie verzie.

Odporúčané
Bella Hadid so zlatým šperkom cez prsia a plejáda modeliek v luxusných róbach. Toto sú najlepšie outfity z festivalu v Cannes Bella Hadid so zlatým šperkom cez prsia a plejáda modeliek v luxusných róbach. Toto sú najlepšie outfity z festivalu v Cannes 12. júla 2021, 14:05

Leonie Hanne — @leoniehanne 

Posledný článok sme outfitom od nemeckej blogerky uzatvárali a dnešný, naopak, otvárame. Zo širokého spektra rozličných kombinácií, ktorými nás Leonie Hanne zásobuje na Instagrame, sme sa rozhodli pre tento pohodlný, ale elegantný outfit. 

Luxusné kúsky z dielní módneho domu Chanel, značiek Jacquemus, Rotate Birger Christensen či By Aylin Koenig sme vymenili za cenovo dostupné varianty s logom COS, Zara a Massimo Dutti. Aby však outfit neprišiel o punc luxusu, nechýba kabelka od návrhára Michaela Korsa.  

Tyrkysovú farbu sme nahradili žltou, ktorá neodmysliteľne patrí k letu. 

Letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny.
Zdroj: COS/Zara/Farfetch/Massimo Dutti

Tepláky: Massimo Dutti – 29,95 €

Klobúk: COS – 39 €

Sako: Zara – 49,95 €

Kabelka: Michael Kors – 441 €


 Alex Riviere — @ariviere

Z kancelárie do posilňovne a naspäť do práce. Približne takto by sme opísali kombináciu od zakladateľky ženskej odevnej značky Alex Riviere Studio. 

Tento sexi, ale sofistikovaný outfit si môžeš vyskladať aj za menej ako 200 eur, teda v prípade, že nesiahneš po kúskoch ALO Yoga a Louis Vuitton, ako to urobila spomínaná Alex Riviere. Náhrady v podobe modelov s logom značiek Girlfriend Collective a Massimo Dutti sú rovnako zaujímavé. Ďalej ti stačí vytiahnuť zo zbierky klasické biele tenisky, kabelku do ruky a máš vyhrané. 

Letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny.
Zdroj: NET-A-PORTER/Massimo Dutti

Športová podprsenka: Girlfriend Collective – 38 €

Biker šortky: Girlfriend Collective – 44 €

Sako: Massimo Dutti – 129 €


Veronica Ferraro — @veronicaferraro

Veronica Ferraro patrí medzi naše obľúbené módne influencerky, a to nielen pre svoj nesporný sexepíl, ale aj pre vkus, ktorým inšpiruje už viac ako 1,3 milióna žien. Tentoraz si nás získala jednoduchou kombináciou, ktorá je ako stvorená na večer na terase. 

Ľahká košeľa, voľné džínsy a topánky na podpätku sú stávkou na istotu. Ak náhodou jednotlivé modely ešte nemáš vo svojom šatníku, mala by si to urýchlene napraviť. Odkazy na cenovo dostupnejšie varianty zo Zary nájdeš pod kolážou.  

Letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny.
Zdroj: Zara/Farfetch

Košeľa: Zara – 25,95 €

Džínsy: Zara – 25,95 €

Topánky: Zara – 39,95 €

Kabelka: Karl Lagerfeld – 265 €


Anouk Yve  @anoukyve

V jednoduchosti je krása a influencerka Anouk Yve nás o tom presviedča každý deň. Sympatická plavovláska, ktorá sa okrem módy venuje aj výrobe keramiky, najčastejšie zvykne staviť na minimalistické modely a prostredníctvom fotografií inšpiruje už viac ako 400-tisíc žien. 

My sme spomedzi plejády podarených outfitov vybrali pohodlnú kombináciu vhodnú na každodenné nosenie, pričom modely od značiek Closed či Carolina Herrera sme vymenili za cenovo dostupnejšie s logom COS, Massimo Dutti a River Island. 

P. S. Veríme, že už čoskoro častejšie uvidíme aj ženy v našich uliciach nosiť široké džínsy. 

Letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny.
Zdroj: COS/Massimo Dutti/River Island

Džínsy: River Island – 45 €

Tričko: COS x Coco Capitán – 49 €

Topánky: Massimo Dutti – 79,95 €

Kabelka: Massimo Dutti – 99,95 €


Xenia Adonts — @xeniaadonts

Krásy vulkanického ostrova Ischia si známa influencerka vychutnávala v ľahkom outfite, ktorý vyskladáš aj z cenovo dostupných modelov. 

Zatiaľ čo Xenia Adonts siahla po oblečení z dielní značky Max Mara, my sme sa rozhodli pre adekvátne náhrady od značiek Zara, Massimo Dutti a Norma Kamali, vďaka čomu ušetríš stovky eur. Inšpiruješ sa? 

Letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny
Zdroj: NET-A-PORTER/Zara/Massimo Dutti

Šortky: Zara – 25,95 €

Bralette: Norma Kamali – 66 €

Sako: Massimo Dutti – 129 €


Maria Chervotkina — @mariecher

O posledný outfit, ktorý sme prerobili na cenovo dostupnejšiu podobu, sa postarala atraktívna ruská influencerka Maria Chervotkina. Dvadsaťštyriročná rodáčka z Petrohradu stavila počas dovolenky na čistočierny outfit, ktorý je ako stvorený do práce aj baru. 

Na rozdiel od Marie sme sa rozhodli zakomponovať doň aspoň jeden farebný akcent, a to v podobe prešívanej kabelky v zelenej farbe zo Zary. Jednoduché, ale zároveň veľmi sexi. 

Letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny
Zdroj: Zara

Košeľové šaty: Zara – 25,95 €

Kabelka: Zara – 29,95 €

Topánky: Zara – 45,95 €

Odporúčané
Vieme, čo sa bude nosiť túto jeseň aj budúce leto. Vybrali sme najzaujímavejšie momenty z veľkých módnych prehliadok  Vieme, čo sa bude nosiť túto jeseň aj budúce leto. Vybrali sme najzaujímavejšie momenty z veľkých módnych prehliadok 11. júla 2021, 17:31
Domov
Zdieľať
Diskusia