Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2021, 8:17
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Influencerku vyhodili z lietadla, vraj mala príliš vyzývavý outfit. Podľa aeroliniek by ním mohla vyrušiť iných cestujúcich

OSOBNOSTI INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Podľa jej slov sa do USA z Turecka presťahovala v snahe uniknúť konzervatívnejším názorom. Očividne to nepomohlo.

Letisková kontrola v Texase sa nezameriava len na kovové predmety, ale po novom aj na dresscode. Svoje o tom vie aj 26-ročná turecká influencerka a fitnes modelka Deniz Saypinarová, ktorá nemohla odletieť z dallaského letiska do Miami pre údajne vyzývavý outfit.

Odporúčané
Ako byť fit aj počas karantény? Známych fitnes trénerov sme sa pýtali, ako cvičiť doma a či sú online tréningy budúcnosť Ako byť fit aj počas karantény? Známych fitnes trénerov sme sa pýtali, ako cvičiť doma a či sú online tréningy budúcnosť 5. marca 2021, 14:30

Zamestnanci letiska vraj vyjadrili obavy, že výber jej oblečenia môže „vyrušiť iné rodiny“, a preto jej zakázali let, informuje portál Unilad. Influencerka mala oblečený hnedý crop top bez podprsenky, krátke džínsové šortky a bielu mikinu okolo pása, čo aerolinky American Airlines vyhodnotili ako neslušný outfit.

Saypinarovej outfit zverejnený v jej instagramovom príbehu, pre ktorý ju vyhodili z lietadla.
Saypinarovej outfit zverejnený v jej instagramovom príbehu, pre ktorý ju vyhodili z lietadla. Zdroj: Instagram/@dnzsypnr

Na kuriózny prípad upozornila influencerka na svojom instagramovom profile, kde má aktuálne viac ako 1 milión sledovateľov. Podľa jej slov išlo o sexizmus najhrubšieho zrna, pričom dopravcu American Airlines označila v príspevkoch. Ten sa však k incidentu zatiaľ nijako nevyjadril.

„Som športovkyňa, no teraz tu musím čakať až do rána. Mám rada ženské oblečenie, ktoré odhaľuje moju ženskosť, ale nikdy sa neobliekam tak, aby som niekoho urazila. Som dostatočne vyzretá a civilizovaná na to, aby som vedela, čo môžem a čo nemôžem nosiť,“ napísala ešte v ten deň na Instagrame.

„Nezaslúžim si, aby sa so mnou zaobchádzalo ako s najhorším človekom na svete pre nosenie džínsových šortiek,“ dodala. Podľa jej slov sa z Turecka odsťahovala do Spojených štátov v snahe uniknúť konzervatívnejším názorom. Nečakala však, že úplnú slobodu v obliekaní nenájde ani v USA.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Deniz SAYPINAR (@dnzsypnr)

Domov
Zdieľať
Diskusia