Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2021, 7:41
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Pred finále majstrovstiev si dala vytetovať výhru Anglicka, ktoré prehralo

Pred finále majstrovstiev si dala vytetovať výhru Anglicka, ktoré prehralo
Zdroj: Claudio Villa/Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI EURO 2020
Uložiť Uložené

Svoje rozhodnutie vraj napriek tomu neľutuje.

Angličanka Courtney Harrison si ešte pred finálnym zápasom futbalových majstrovstiev medzi Anglickom a Talianskom dala spraviť tetovanie s anglickou vlajkou a nápisom „It’s Coming Home 2021“. Odkazovala tým na to, že verí vo výhru anglickej reprezentácie. Ako veštkyňa by sa však podľa tejto skúsenosti neuživila. Titul totiž nakoniec patrí Talianom.

Ladbible však informuje, že Courtney svoje rozhodnutie neľutuje. Tetovať sa vraj dala preto, že išlo o pandemický rok a chcela tým ľudí vo svojom okolí pobaviť. Isté je, že teraz nebaví len blízkych, ale aj množstvo ľudí na internete.

Paradoxom navyše je to, že sa Courtney nepovažuje za futbalovú fanúšičku a nikdy napríklad nevidela čo i len jediný zápas anglickej Premier League. Ešte pred finálovým zápasom, ktorý, pochopiteľne, sledovala s napätím, prišla s nápadom, čo spraví, ak Anglicko prehrá. Zvažovala, že by si „It’s coming home“ dala prerobiť na „It’s not coming home“. Pri pohľade na jej tetovanie si však nevieme predstaviť, že sa tam slovo „not“ zmestí.

Courtney Harrison.
Courtney Harrison. Zdroj: Courtney Harrison
Domov
Zdieľať
Diskusia