Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2021, 15:38
Čas čítania 0:57
Richard Balog

Jarovce odhaľujú rodinné bývanie za takmer 750 000 eur. Ponúka vyhrievaný bazén aj moderný dizajn

Jarovce odhaľujú rodinné bývanie za takmer 750 000 eur. Ponúka vyhrievaný bazén aj moderný dizajn
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Dom navrhli renomovaní architekti, ktorí stavili na kombináciu svetlých prírodných farieb a nadštandardných materiálov.

Realitný trh nespí ani počas letných prázdnin a v ponuke spoločnosti Svoboda & Williams sme tentoraz našli architektonický skvost priamo v Bratislave, konkrétne v rezidenčnej časti Jarovce

Ide o veľkometrážny 5-izbový rodinný dom s podlažnou plochou na úrovni 173 metrov štvorcových, do ktorého sa zamiluješ. Architekti pri jeho tvorbe stavili na kombináciu svetlých prírodných farieb a nadštandardných materiálov, čo sa odráža aj na aktuálnej cene. Noví majitelia si budú musieť pripraviť až 733 000 eur

Odporúčané
Takmer 200 štvorcových metrov, drahé materiály a nadčasový dizajn v historických kulisách. Praha odkrýva ďalšie bývanie snov Takmer 200 štvorcových metrov, drahé materiály a nadčasový dizajn v historických kulisách. Praha odkrýva ďalšie bývanie snov 29. júna 2021, 15:30

Prízemie domu pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so vstavaným šatníkom, kúpeľne so solitérnou vaňou, práčovne, toalety, pracovne, obývacej izby s murovaným krbom, kuchyne a 3 spální. 

Hlavná spálňa s východom do átria domu s japonskou záhradou disponuje tiež 2 walk-in šatníkmi a veľkou en-suite kúpeľňou. Súčasťou je aj krytá terasa  a upravená záhrada s vyhrievaným bazénom, ktorý je záchranou počas horúcich letných dní. 

Vybavenie štandardu zahŕňa kvalitné drevené parkety, hliníkové okná, exteriérové hliníkové žalúzie, gresovú dlažbu v kúpeľniach, podlahové kúrenie, stropy z liateho betónu, LED osvetlenie či klimatizáciu. Všetko v prvotriednom vyhotovení priamo úmernom k finálnej cene domu. 

Na pozemku s výmerou 884 metrov štvorcových je tiež ďalší samostatný dom bližšie k ulici s možnosťou využitia na pracovné účely (kancelária), prípadne ako samostatné bývanie pre deti alebo rodičov. 

Lokalita plná zelene v blízkosti prírody s obľúbenými jazerami ponúka možnosť aktívneho relaxu na hrádzi, ktorá sa napája na cyklotrasu SK-HU-AT, Actionpark Čunovo a Divokú vodu, v pešej dostupnosti sú zastávky MHD, základná škola, obchody, pošta a reštaurácie.

Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Bratislava - Jarovce (Slovenská republika)Bratislava - Jarovce (Slovenská republika)Bratislava - Jarovce (Slovenská republika)Bratislava - Jarovce (Slovenská republika)
Zobraziť galériu
(12)
Domov
Zdieľať
Diskusia