Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2021, 16:52
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Štrková zátarasa na hraniciach sa stala hitom internetu. Mikulec konečne prezradil, kto pochybil

NEWS HRANICE ROMAN MIKULEC
Uložiť Uložené

O štrku na hraniciach v posledných dňoch vznikli desiatky meme obrázkov. Kto zaň môže?

Od pondelka sú zatvorené približne tri desiatky malých hraničných priechodov na území Slovenska. Na mnohých cestách pri slovenských hraniciach preto vznikli viaceré betónové zátarasy. Hitom internetu sa však stal priechod medzi obcami Buzica a Szemere, kde namiesto zátarasy vysypali štrk, ktorý mal slúžiť ako barikáda.

Odporúčané
VIDEO: Protestujúci Slováci odtiahli betónové zátarasy na hraniciach s Českom. Policajti sa len nečinne prizerali VIDEO: Protestujúci Slováci odtiahli betónové zátarasy na hraniciach s Českom. Policajti sa len nečinne prizerali 7. júla 2021, 18:49

Používateľov sociálnych sietí toto nepremyslené riešenie poriadne pobavilo, na satirických stránkach dokonca vznikli desiatky vtipných meme obrázkov, ktoré reagovali na bizarnú situáciu na hraniciach. Ku kauze štrkovej zátarasy sa konečne vyjadril aj minister vnútra SR Roman Mikulec.

Domov
Zdieľať
Diskusia