Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2021, 17:40
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Instagram chystá platený obsah. Onedlho pribudnú tzv. exkluzívne príbehy, ktoré budú vidieť len predplatitelia

Instagram chystá platený obsah. Onedlho pribudnú tzv. exkluzívne príbehy, ktoré budú vidieť len predplatitelia
Zdroj: Unsplash/Sara Kurfess/volně k užití
TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Platené príbehy sa od klasických stories majú odlišovať fialovou farbou.

Instagram plánuje spoplatniť časť obsahu. Sociálna sieť aktuálne pracuje na funkcionalite s pracovným názvom „exkluzívny príbeh“, ktorý však budú môcť sledovatelia daného profilu vidieť len v prípade, že si za to zaplatia, informuje TechCrunch.

Pôjde o podobnú vymoženosť ako aktuálny príbeh pre blízkych priateľov, ktorý sa od klasických stories odlišuje zelenou farbou. Platené príbehy by sa však mali líšiť fialovou farbou. Ide o podobnú funkcionalitu, ktorú aktuálne používa konkurenčný Twitter pod názvom Super Follow.

Odporúčané
Instagram zakročí proti pedofilom. Nová funkcia nedovolí dospelým užívateľom kontaktovať tínedžerov, ktorých nepoznajú Instagram zakročí proti pedofilom. Nová funkcia nedovolí dospelým užívateľom kontaktovať tínedžerov, ktorých nepoznajú 17. marca 2021, 10:44

O prvé úniky sa postaral reverzný inžinier Alessandro Paluzzi, avšak novú funkciu už potvrdila aj samotná sociálna sieť. Ide vraj o interný prototyp, ktorý je v súčasnosti vo vývoji, no zatiaľ ho verejne netestovali. Viac informácií o pripravovanej funkcionalite však Instagram prezradiť odmietol.

Domov
Zdieľať
Diskusia