Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB.
15. júla 2021, 18:15
Čas čítania 0:51
Sponzorovaný obsah

Becca a Šajmo si zmerali sily v zatiaľ najšpinavšej výzve. Uhádneš, kto vyhral?

Becca a Šajmo si zmerali sily v zatiaľ najšpinavšej výzve. Uhádneš, kto vyhral?
Zdroj: Refresher.sk
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vybrali sme sa do obľúbenej letnej oblasti Bratislavčanov – k jazeru Draždiak – a dali sme si súťaž v tom, kto vyzbiera viac smetí.

Náš videotím na čele s Beccou a so Šajmom sa vybral k známemu bratislavskému jazeru Veľký Draždiak, aby si zmerali sily v zatiaľ najšpinavšej výzve. Ľahké zadanie so šľachetným podtónom naštartovalo súťaživosť oboch kapitánov, ktorí mali za úlohu vyzbierať čo najviac smetí za 15 minút

Popri súťažení mal každý tím možnosť získať bonusový bod za doplnkovú úlohu. Neskôr sme ich potrápili v štúdiu kvízom, kde oba tímy mohli dorovnať skóre, prípadne prehĺbiť bodový rozdiel. Ak sa chceš dozvedieť, ktorý tím v našej výzve vyhral, sleduj náš nový vlog.

Ako však Šajmo pred odštartovaním pretekov správne poznamenal, nejde o vzájomné súperenie v pravom zmysle slova, pretože každý gram vyzbieraných smetí je výhrou pre prírodu. Ak ti teda záleží na budúcnosti našej planéty, okrem ekologického správania môžeš aj spoločensky zodpovedne investovať. ČSOB banka ti totiž umožňuje vybrať si z viacerých investičných fondov, pričom mnohé z nich dbajú na ekológiu, čím môžeš pomôcť našej planéte. Navyše, ak si teraz založíš FUN účet, od ČSOB môžeš získať až 45 eur. Čo je to spoločensky zodpovedné investovanie, si môžeš prečítať tu, viac informácií o investovaní do fondov nájdeš zasa tu.

S investíciou do fondu je spojené aj riziko. Tento materiál je reklamný materiál Československej obchodnej banky, a. s. Viac informácií na www.csob.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia