Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2021, 8:24
Čas čítania 1:06
Dominik Vetrák

Čo sa stane, keď si priatelia budú čítať SMS nahlas? Manželia odhalia podvádzanie s množstvom sexu a rodičia, že ich deti neznesú

Čo sa stane, keď si priatelia budú čítať SMS nahlas? Manželia odhalia podvádzanie s množstvom sexu a rodičia, že ich deti neznesú
Zdroj: ITAFILM
FILMY A SERIÁLY ZNÁMI NEZNÁMI
Uložiť Uložené

Známi neznámi je o skupine priateľov, ktorí sa počas večere rozhodnú vyložiť mobily na stôl a čítať nahlas všetky správy a hovory. Dôjde na odhalenia nevery a priatelia zistia, že sa vlastne nepoznajú.

Známi neznámi je dráma zobrazujúca skupinu dobrých priateľov pri večeri. Jeden z nich nečakane navrhne, aby vyložili na stôl mobily a nahlas prečítali každú správu. Aj každý telefonát musia mať cez hlasité odpočúvanie. Kamaráti na život a na smrť o sebe rýchlo zisťujú, že sa vôbec dobre nepoznajú.

A čo je horšie, odhaľujú sa aj veľké tajomstvá, podvádzanie v rámci partie a ďalšie veľmi bolestivé zistenia. Niektoré vyplynú z čítania esemesiek a z hovorov, k iným sa zase postavy priznajú pod nátlakom ostatných. Ako sa môže skončiť večer, počas ktorého zistia veci, ktoré im navždy zmenia život? 

Odporúčané
10 najočakávanejších kinofilmov do konca roka 2021 10 najočakávanejších kinofilmov do konca roka 2021 6. júla 2021, 9:30

Známi neznámi je remake skvelej talianskej drámy od režiséra Paola Genoveseho. V roku 2019 sa táto dráma zapísala do Guinessovej knihy rekordov ako film, ktorý mal v histórii kinematografie najviac nových spracovaní. Premiéru mala len v roku 2016, no do 3 rokov sa urobilo ďalších 18 verzií s tým, že odvtedy pribudli mnohé ďalšie. Päť rokov po talianskej premiére originálu sa dočkáme aj slovenskej verzie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia