Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2021, 20:22
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Deadpool sa konečne dostal do sveta Marvelu. Spoločne s Korgom vtipne komentujú trailer pre komédiu Free Guy

Deadpool sa konečne dostal do sveta Marvelu. Spoločne s Korgom vtipne komentujú trailer pre komédiu Free Guy
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Taika Waititi a Ryan Reynolds hrajú Deadpoola a Korga, marvelácke postavy, ktoré komentujú film Free Guy, v ktorých títo herci hrajú iné postavy.

O tom, že Deadpool sa stane súčasťou Marvel Cinematic Universe (MCU), a teda filmov a seriálov prepojených pod vlajkou Marvel Studios, vieme už nejaký ten rok. Stále však čakáme na poriadne informácie o deji, hercoch či spôsobe, akým sa postava dostane do tohto sveta. Kým sa tak stane, Deadpool nás možno bude obšťastňovať formou krátkych videí, v ktorých sa objavia iné marvelácke postavy.

Odporúčané
Svet Marvelu: Akú rolu bude mať Hawkeye v budúcich filmoch a čo znamená potitulková scéna v Black Widow? Svet Marvelu: Akú rolu bude mať Hawkeye v budúcich filmoch a čo znamená potitulková scéna v Black Widow? 11. júla 2021, 13:29

Pravdepodobnejšie však je, že ide jednoducho o súčasť reklamnej kampane pre komédiu Free Guy, ktorá sa do kín dostane 8. augusta. Herci Korga (Taika Waititi) a Deadpoola (Ryan Reynolds) totiž hrajú ako v marveláckych projektoch, tak vo Free Guy a v tomto videu vtipne komentujú jeden z trailerov na spomínanú komédiu. Jednak vzniklo zaujímavé a vtipné video a jednak sme sa konečne dočkali nejakých oficiálnych záberov na Deadpoola v MCU.

Domov
Zdieľať
Diskusia