Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Oriflame
4. júla 2021, 10:11
Čas čítania 2:21
Sponzorovaný obsah

Snažíš sa byť fit, no zakaždým podľahneš niečomu nezdravému? S týmito produktmi ti to pôjde ľahšie

Snažíš sa byť fit, no zakaždým podľahneš niečomu nezdravému? S týmito produktmi ti to pôjde ľahšie
Zdroj: Oriflame Slovensko
ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Zabudni na núdzový fastfood či pečivo. Stačí mať poruke niektorý z týchto výživných produktov.

Udržiavanie zdravého životného štýlu býva občas poriadne náročné. To hlavne v momente, keď si v zhone a nestíhaš si pripraviť jedlo na druhý deň. Potom sa ocitneš v obchode a tvoje nové „fit ja“ zdiskredituje nákup pečiva a sladkostí. Tie síce rýchlo zaženú hlad, no z hľadiska zdravej stravy nie sú ideálne. 

Zdravý životný štýl sa však dá udržiavať aj popri práci a povinnostiach. Práve s radom Wellness od Oriflamu to ide jednoduchšie. Spoznaj produkty, ktoré zachránia tvoj zdravý jedálniček, keď to budeš potrebovať.  

Rad Wellness by Oriflame je inšpirovaný rýchlym životným štýlom, zároveň však prispôsobený všetkým, ktorí chcú vyzerať aj cítiť sa dobre. Veria, že kľúčom k celkovému zdraviu je spojenie správneho stravovania, hydratácie, fyzickej aktivity a pozitívneho prístupu k sebe. 

Viac informácií
wellness
Zdroj: Oriflame Slovensko

Namiesto fastfoodu a pečiva Supershake

Supershake z radu Wellness od Oriflamu je ideálny záchranca, keď sa potrebuješ rýchlo zasýtiť jedlom, ktoré má byť nutrične vyvážené. Je vytvorený z prírodných surovín tak, aby bol dokonale vyvážený, a nájdeš v ňom až 23 základných vitamínov a minerálnych látok

wellness oriflame
Zdroj: Oriflame Slovensko

Je dostupný v dvoch základných príchutiach: vanilková a čokoládová. Má certifikát spoločnosti The Vegan Society, vďaka čomu je v prípade kombinácie s rastlinným mliekom vhodný aj pre vegánov. Pripravuje sa jednoducho: stačí jednu porciu zmiešať s bežným alebo rastlinným mliekom.

Ochutnaj SuperShake
wellness
Zdroj: Oriflame Slovensko

Zažeň hlad s tyčinkou Natural Balance

Ak si často v zhone a chceš dodržiavať svoj zdravý životný štýl, treba mať vždy poruke nejakú zdravú záchranu, ktorá ťa zasýti a zároveň dodá všetky dôležité živiny. Tyčinky Natural Balance sú svojím zložením ideálnym adeptom na zdravú desiatu. Stačí si jednu hodiť do tašky, a keď nebudeš stíhať, doplníš bielkoviny aj vlákninu, kdekoľvek budeš potrebovať. 

wellness oriflame
Zdroj: Oriflame Slovensko

Tyčinky sú dostupné v čokoládovej a ovocnej verzii. Obsahujú srvátkovú bielkovinu a vlákninu bez nežiaducich prísad, ako sú napríklad palmový olej, umelé sladidlá, farbivá a konzervanty, lepok a pod. V čokoládovej nájdeš kúsky čokolády a ovocná obsahuje kúsky štyroch druhov bobuľového ovocia: brusnice, černice, čierne ríbezle a maliny. 

ochutnaj tyčinky

Polievka Natural Balance s vysokým obsahom bielkovín

Prišiel si z práce a nemáš energiu pripravovať si večeru? Neber prvú vec, ktorú máš poruke, a zabudni aj na objednávanie pizze. S polievkami Natural Balance zaženieš hlad a doplníš si bielkoviny s nízkym obsahom tukov. Na výber máš z dvoch druhov – paradajková a špargľová –, pričom obe majú bielkovinový základ tvorený rastlinnými zdrojmi (hrášok, sója a zemiaky). Príprava je jednoduchá: stačí zmiešať polievkovú zmes s vodou, vymiešať dohladka a rýchlu a teplú večeru máš hotovú. 

Ochutnaj polievky Natural Balance

Nezabudni na vitamíny a minerálne látky

Keď sa povie zdravý životný štýl, neznamená to iba, že budeš jesť veľa zeleniny a ovocia. Tvoja strava síce môže byť zdravá, no zároveň treba dopĺňať aj dôležité vitamíny a minerály, ktorých často nie je v strave dostatok.

Množstvo vitamínov je dôležitých v každodennom živote. Napríklad magnézium ti pomáha znižovať únavu a stres a je tiež výbornou prevenciou kŕčov. Správny výber minerálov a vitamínov môže prispieť aj k zdravým nechtom, vlasom a pleti. Netreba zabúdať ani na antioxidanty, ktoré ti pomáhajú posilňovať imunitu, a tiež omega-3, ktoré sú dôležité pre správne fungovanie tela

Objednať vitamíny a minerály
wellness
Zdroj: Oriflame Slovensko

Zdravý životný štýl je kombináciou viacerých prvkov

Ak chceš vyzerať aj cítiť sa dobre, riešením nie sú drastické diéty alebo prehnané cvičenie. Zdravý životný štýl by mal obsahovať balans a správnu kombináciu dostatočného spánku, psychickej pohody, zdravého pohybu aj vyváženého jedálnička. Netreba mať výčitky, ak v jeden deň nestihneš cvičiť a dáš si kúsok pizze. Keď však budeš v behu a nechceš siahnuť po nezdravých alternatívach, oplatí sa mať poruke napríklad tyčinku Natural Balance bohatú na bielkoviny, namiesto toho, aby si zaháňal hlad čokoládou či pečivom a zajedal to výčitkami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia