Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021, 12:38
Čas čítania 2:03
Kamila Šebestová

Na Pohode vystúpi Gleb, Boy Wonder či Para. Testovať sa nebudú musieť dať len zaočkovaní

NEWS ELEKTRONICKÁ HUDBA FESTIVAL POHODA GLEB
Uložiť Uložené

Organizátori zverejnili viacero noviniek. Nezabudni na povinnú registráciu, ktorá sa spúšťa dnes.

Timeline festivalu Pohoda je vonku. Konečne sa dozvieš, kedy vystúpi tvoj najobľúbenejší interpret. Na najväčšom festivale na Slovensku (tento rok v menšom) ťa čaká napríklad Gleb, Para, ale aj holandská kapela Altın Gün či belgické SHHT. Zažiješ dokonca aj vystúpenie izraelského dídžeja s palestínskou raperkou v budove vojenského radaru.

Tento rok však organizátori museli prihliadať na bezpečnostné riziká, preto sa každý návštevník musí povinne registrovať. Pokiaľ tak neurobí, so svojou vstupenkou sa bez platnej registrácie nedostane na festival, a to ani v prípade, že je zaočkovaný. 

Pokiaľ však nie si zaočkovaný, počas registrácie sa musíš prihlásiť aj na test. Pokiaľ si už po očkovaní, testovanie stále odporúčajú. Testovanie zaisťuje spoločnosť Vacuumlabs, bude prebiehať každý deň v čase príchodu od 11.00 do 15.00 h. Ak prídeš neskôr, môžeš sa dať otestovať aj mimo vyhradeného času. Pokiaľ si zaočkovaný a rozhodol si sa nedať testovať, nezabudni si oficiálny očkovací certifikát. Okrem neho bude každý pri vstupe na Pohodu potrebovať aj občiansky preukaz a vstupenku

Bezpečnostný návod pre návštevníkov festivalu Pohoda.
Bezpečnostný návod pre návštevníkov festivalu Pohoda. Zdroj: Pohoda / Vacuumlabs

Hodinu pred testovaním (teda pred príchodom na festival) sa vyhni pitiu, fajčeniu aj jedlu. Po testovaní čakáš v takzvanej waiting zone, kam by ti mal do 30 minút prísť výsledok cez SMS. Nezabudni si teda nabiť mobil. Pokiaľ si negatívny, putuješ smerom na festival. V prípade pozitívneho testu ti urobia organizátori špeciálny kloktací LAMP test, aby sa uistili, že na festival nebudeš môcť ísť.

Domov
Zdieľať
Diskusia