Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2016, 11:46
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Mladíka dobodali počas hrania Pokémon GO, no ani to ho nezastavilo, aby lovil ďalej!

TECH
Uložiť Uložené

Niekedy skrátka zdravie nie je na prvom mieste.

Oukej, asi nemá zmysel predstavovať vám hru Pokémon GO, ktorá v posledných dňoch vzbudzuje také šialenstvo medzi hráčmi, že ani internetové giganty ako Facebook, Twitter či PornHub nie sú schopné tejto situácii odolávať. Nedávno prekovala aj 3 roky starý rekord hry Candy Crush Saga a len v Spojených štátoch si ho denne zahrá vyše 21 miliónov ľudí. Takmer denne vás informujeme tiež o tom, že následkom mánie okolo príšeriek sa udialo už niekoľko nepríjemných situácii. Jednu z nich zažil na vlastnej koži aj 21-ročný mladý muž zo štátu Oregon - Michael Baker. Podobne ako tisíce ďalších si dal za úlohu za každú cenu chytiť všetkých pokémonov, a to bez ohľadu na okolnosti a následky. 

Počas jednej z prechádzok po okolí, kedy lovil ďalších pokémonov do svojej zbierky, ho hra zaviedla aj do jednej z nebezpečných štvrtí svojho mesta, kde ho neznámy útočník bodol nožom priamo do ramena. Napriek tomu, že bodnutie v tejto oblasti nie je smrteľné, iste sa zhodneme na tom, že bodná rana kdekoľvek na tele nie je práve najpríjemnejšou záležitosťou. Drvivá väčšina z nás by si to po takomto incidente namierila rovno do nemocnice, no Michael v podobnom duchu nerozmýšľal,,Hneď po tom, ako ma bodli, som pokračoval vo svojom love a namieril som si to do podniku Plaid Pantry, kde som si kúpil hranolky a pivo. V podstate som riskoval život," dodal Michael, ktorý si zjavne neuvedomil, že jeho správanie nepatrí k hrdinským činom, ale k hazardu s vlastným zdravím. Po ošetrení nezabudol dodať, že pokémonov zozbiera všetkých, aj keby sa stalo čokoľvek.

Mladíka dobodali počas hrania Pokémon GO, no ani to ho nezastavilo, aby lovil ďalej!
Zdroj: telegraph.co.uk
Späť
Zdieľať
Diskusia