Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. mája 2013, 11:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Neymar prestupuje do Barcelony!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oficiálne: Neymar bude v nasledujúcej sezóne hájiť farby FC Barcelona. Koľko stál prestup a koho miesto zaujme?

Neymar prestupuje do Barcelony!
 

Po včerajšej krátkej správe o Neymarovom uvoľnení klubom a prijatím dvoch návrhov, konkrétne od Realu a od Barcy sa Neymar rozhodol podeliť sa s nami s jeho rozhodnutím, kam budú smerovať jeho ďalšie kroky. Bolo to už takmer isté pár mesiacov, išlo nám už len o slovo "oficiálne", ktoré aj prišlo. Ak by Neymar v Santose ostal aj ďalšiu sezónu, tak by v nasledujúcom prestupovom období odišiel "zadarmo", keďže mu o rok končí zmluva. Takto si FC Santos príde aspoň na 28 miliónov €. Mladý kúzelník sa tak po Ibrahimovičovi stane druhým najdrahším hráčom Barcelony hneď pred Davidom Villom. Určite si voľbou modro-granátového dresu zlepšil imidž aj u fanúšikov, keďže odmietol plat 11 mil. € ročne od Realu a zarobí si tak "len" 7 miliónov €.

Neymar prestupuje do Barcelony!

FC Barcelona si teda rozšíri káder o ďalšieho Brazílčana. Po takých veľkých menách ako Romário, Rivaldo, Ronaldo a Ronaldinho, myslím, že už sem môžeme zahrnúť aj meno Dani Alves tak prichádza ďalší veľký Brazílčan, Neymar Da Silva Júnior. V pondelok podpíše zmluvu na 5 rokov a my sa teda môžeme tešiť, čo predvedie v Európe. Pretlak v útoku Barcelony bude enormný, keďže okrem návratov z hosťovania, s ktorými by sa reálne počítalo, (Cuenca, Affelay) bude v útoku Messi, Alexis, Villa, Pedro, Tello, čiastočne Fabregas a z béčka príde aj Deulofeu. S Neymarom to teda činí 10 útočníkov! Cuenca aj Affelay majú svoje dni v Barcelone bohužiaľ zrátané, Villa zrejme tiež bude musieť odísť, ale stále nám ostáva 7 útočníkov v málo rotujúcej sa zostave FC Barcelona, nabitej hviezdami. Spôsob, akým to teda realizačný tím s trénermi a riaditeľmi vymyslia, si na nás asi nechajú do letného prestupového obdobia. Konečne sa ale telenovela menom Neymar ukončila.


 

Späť
Zdieľať
Diskusia