Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2021, 18:45
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Snake Eyes odhalí, ako vznikla legenda G. I. Joe. V akčnom blockbusteri sa proti sebe postavia ninjovia a vrahovia

Snake Eyes odhalí, ako vznikla legenda G. I. Joe. V akčnom blockbusteri sa proti sebe postavia ninjovia a vrahovia
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY SNAKE EYES
Uložiť Uložené

Snake Eyes sa v kinách predstaví v rámci letného blockbusterového obdobia.

Snake Eyes konečne dostáva plnohodnotný trailer. Podľa očakávaní je prísľubom zábavného blockbusteru s nádychom ázijských bojových umení plný ninjov, vrahov a zaujímavých postáv. Pôjde o origin pre postavu Snake Eyes, takže sa dozvieme, ako vlastne prišiel k svojmu legendárnemu menu a statusu vo svete G. I. Joe.

Túto postavu si možno pamätáš z dvojice filmov G. I. Joe, kde nedostala až tak veľa priestoru, no fanúšikovia si ju nesmierne obľúbili. Vtedy ju stvárnil Ray Park, ale vystriedal ho Henry Goulding (Crazy Rich Asians, Gentleman). Ten sa zoznámi so svetom ninjov, ktorí ho prijmú medzi seba a čoskoro ho požiadajú, aby pre nich bojoval. 

Odporúčané
Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? 20. júna 2021, 12:30

Snake Eyes vyzerá ako slušná popcornová zábava. Okrem Gouldinga uvidíme aj Úrsulu Corberó (Tokyo z Money Heist) či Samaru Weaving. Režíroval Robert Schwentke (RED, The Divergent Series: Insurgent) a premiéry v kinách sa dočkáme koncom júla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia