Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2021, 13:53
Čas čítania 0:57
Richard Bonde

Od 1. júla si budeš môcť v bratislavskej MHD kúpiť lístok platobnou kartou priamo vo vozidle

NEWS BRATISLAVA MHD
Uložiť Uložené

Cestujúci sa už nebudú musieť stresovať kupovaním papierových lístkov alebo míňaním zbytočných desiatok centov za SMS lístky.

Dopravný podnik Bratislava chystá pre cestujúcich bratislavskou MHD zásadnú novinku. Od 1. júla 2021 nebude treba na kúpu lístka ani hotovosť, ani nabitý telefón, ani internetové pripojenie. Dopravný podnik spúšťa možnosť platiť kartou.

Odporúčané
V Bratislave bude každú letnú nedeľu premávať autobus bez strechy. Potešia sa mu najmä rodiny s deťmi, ktoré chcú ísť do prírody V Bratislave bude každú letnú nedeľu premávať autobus bez strechy. Potešia sa mu najmä rodiny s deťmi, ktoré chcú ísť do prírody 18. júna 2021, 15:58

Cestovaniu s elektronickým lístkom z platobnej karty sa potešia najmä cestujúci, ktorí si doteraz kupovali 60-minútové nezľavnené lístky. Nový druh lístka bude stáť jedno euro a bude platiť na jednu cestu MHD s maximálne jedným prestupom.

Domov
Zdieľať
Diskusia