Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2021, 7:01
Čas čítania 0:56
Kamila Šebestová

Ukrajinský pár sa na 123 dní spútal, aby spolu zostal navždy. Nakoniec boli radi, že sa rozišli

Ukrajinský pár sa na 123 dní spútal, aby spolu zostal navždy. Nakoniec boli radi, že sa rozišli
Zdroj: Tima Miroschischenko
NEWS SEXUALITA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Mladí zaľúbenci sa rozhodli spraviť tento krok na Valentína. Mal posilniť ich lásku, no zjavne sa stal presný opak – po približne troch mesiacoch sa pár rozišiel.

Viktoria Pustovitová a Alexandr Kudlaj sa rozhodli skúsiť, aké to je mať vo vzťahu „ponorku“. Strávili spolu presne 123 dní, a to doslova – boli k sebe totiž pripútaní reťazou. Milencom pôvodne išlo o zblíženie a posilnenie ich vzťahu. Po približne štyroch mesiacoch spoločného chodenia na toaletu či do sprchy však túto výzvu nezvládli a rozišli sa. Ich odlúčenie sledovala v živom vysielaní celá Ukrajina. 

„Hurá!“ kričala podľa portálu New York Post Viktoria Pustovitová, keď jej odstránili putá. „Konečne som slobodná.“ Dodala, že to bola pre ňu zaujímavá skúsenosť. Počas troch mesiacov chodil pár doslova všade spolu. Na cigaretu, do sprchy či dokonca do práce. Z tej musela Viktoria odísť, pretože zákazníci nechceli, aby sa im venovala s mužom, ktorý k nej bol pripútaný. 

Podľa všetkého mladých zaľúbencov táto skúsenosť nezblížila. Skôr naopak, po 123 dňoch neustáleho spolubytia boli radi, keď sa rozišli. Experiment chceli skúsiť preto, že sa neustále hádali, niekedy aj celé hodiny. Dúfali, že ich takýto krok zblíži.

„Nie sme na rovnakej vlne,“ povedal Alexandr Kudlaj po rozchode. „Sme naozaj iní.“ 

Verejnosti odkazujú, aby niečo podobné nikto neskúšal. Dnes sú podľa portálu Insider obaja single a žijú v úplne iných častiach Ukrajiny. Zrejme preto, aby sa videli čo najmenej. 

Odporúčané
Maďarská vláda môže deťom na školách zakázať čítať Shakespeara, jeho diela totiž zobrazujú homosexualitu Maďarská vláda môže deťom na školách zakázať čítať Shakespeara, jeho diela totiž zobrazujú homosexualitu 21. júna 2021, 11:40
Domov
Zdieľať
Diskusia