Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2021, 9:30
Čas čítania 6:53
Katarína Danková

Slovenské influencerky prezradili, aký plážový kúsok a za koľko si naposledy kúpili a kam sa toto leto chystajú

Slovenské influencerky prezradili, aký plážový kúsok a za koľko si naposledy kúpili a kam sa toto leto chystajú
Zdroj: Instagram/@slanchita
MÓDA MÓDNY PRIEMYSEL PLAVKY
Uložiť Uložené

Jednodielne či dvojdielne? Praktickosť či rafinované výrezy? Koľko akých plavkových kúskov majú v šatníku známe slovenské tváre a aké plavky si naposledy kúpili?

Už si si kúpila nové plavky na letnú sezónu 2021? Ak nie, máme pre teba inšpiráciu v podobe slovenských modeliek a influenceriek, ktoré aj toto leto vedia, čo im pristane. Jednodielne, dvojdielne, s viazaním, s výrezmi či bez ramienok.

Desať, dvadsať či tridsať kusov plaviek. Pre každého je číslo tohto neodmysliteľného letného kúska v skrini individuálne. A na to, či sa aj influencerky ovplyvňujú navzájom a či sa riadia plavkovými trendmi, sme sa pýtali priamo tých najpovolanejších žien slovenského internetu. 

Leto je v plnom prúde a ukazujú nám to aj posty a príbehy na Instagrame. Kam sa chystajú na dovolenku influencerky Naty Kerny, Michaela Kocianová, Veronika Vágnerová, Lucia Slaninková a Lucia Sládečková?

Odporúčané
Toto sú top dámske a pánske trendy v plavkách na rok 2021 Toto sú top dámske a pánske trendy v plavkách na rok 2021 9. júna 2021, 12:48
V tomto článku si prečítaš:
  • Podľa čoho si slovenské influencerky vyberajú plavky.
  • Aké strihy, štýly a vlastnosti pri plavkách preferujú.
  • Koľko plaviek majú aktuálne v skrini a aké si kúpili naposledy.
  • Ako často si kupujú nové plavky.
  • Či sú ovplyvniteľné každoročnými plavkovými trendmi a inými influencerkami.
  • Kam sa tento rok chystajú na dovolenku.

Veronika Vágnerová

Modelka priznáva, že sa často inšpiruje na Instagrame práve rôznymi fashion blogerkami a influencerkami. Takto si plavky kúpila minulý rok. „Naposledy som si kúpila leopardie bikiny značky PCP Clothing a stáli 75 eur. Aktuálne mám v skrini asi 10 – 12 kúskov.“ Zároveň hovorí, že si každý rok plážové kúsky doplní a následne aj nejaké vyradí.

Plavkové trendy podľa slovenských známych tvárí – Veronika Vágnerová.
Plavkové trendy podľa slovenských známych tvárí – Veronika Vágnerová. Zdroj: Instagram/@veronika.vagnerova

„Mám rada aj klasiku. Dvojdielne bikiny, myslím si, (s malými obmenami) nikdy nevyjdú z módy, nosím však aj jednodielne plavky.“ Trendy sa aj v plavkách každoročne striedajú, no pre Veroniku je najdôležitejší strih. Dobre padnúce plavky sú pre modelku také, ktoré sú vykrojenejšie po bokoch a v prípade dvojdielnych si šnúrky vytiahne nad boky.

Každý má plavky, po ktorých siahne ako po prvých a sprevádzajú nás skoro na všetky pláže a kúpaliská. V prípade krásnej modelky sú to celé čierne jednodielne plavky„Sú pohodlné, sexi a napriek tomu, že sú celé, majú výrezy ideálne na moju postavu. Ide o značku Plumeria Swimwear.“

Plavkové trendy podľa slovenských známych tvárí – Veronika Vágnerová.
Plavkové trendy podľa slovenských známych tvárí – Veronika Vágnerová. Zdroj: Instagram/@veronika.vagnerova

Azda každá žena má rada pohodlie, ktoré ak sa spojí ešte aj s rafinovanosťou, cíti sa ako bohyňa. Asymetrickosť a netradičné strihy sú síce niečo nové, no neustála kontrola, či je všetko na správnom mieste, môže ľahko odradiť.

Aj modelka a influencerka nám prezradila, že praktickosť je pre ňu na poprednej priečke vlastností ideálneho plavkového kúska. „Plavky by vždy mali držať na svojom mieste, aj keď skočím do vody. Ale mám rada zaujímavé strihy, šnúrky, ktoré sú dlhšie a môžete nimi omotať aj brucho.“

Plavkové trendy podľa slovenských známych tvárí – Veronika Vágnerová.
Plavkové trendy podľa slovenských známych tvárí – Veronika Vágnerová. Zdroj: Instagram/@veronika.vagnerova

Veroniky sme sa pýtali aj na jej preferenciu monokín či bikín. Odpoveď znela: „Moje obľúbené plavky sú síce z jedného kusa, ale veľmi záleží aj na príležitosti (doma k bazénu, k moru alebo či som v spoločnosti viacerých ľudí), a teda kam si ich obliekam. Keď som sama alebo s manželom, pokojne zvolím aj odvážnejší model.“

Modelky sme sa pýtali aj na to, kde najbližšie svoje (možno aj najnovšie) plavky predvedie. Tento rok už jednu letnú dovolenku absolvovala – začiatkom júna bola v Portugalsku. Jej ďalšie dovolenkové kroky povedú pravdepodobne do Talianska, ako nám prezradila.


Naty Kerny 

Ak si skôr opaľovací ako kúpací typ, tak ako modelka Naty Kerny, pravdepodobne rovnako obľubuješ bezramienkový vrch a úzky spodný diel. Dokonalé opálenie sa bez zbytočných pásikov je snom modelky a určite aj každého človeka.

Ani influencerky nie sú neovplyvniteľné. Naty pre Refresher uviedla, že „vždy sa na mňa niečo nalepí. Skáču na mňa módne trendy z každej strany. Určite aj na mňa veľmi silne pôsobí reklama na internete a občas si kúpim plavky, ktoré na sebe mala známa osobnosť“. Zároveň však dodáva, že si vyberá strih podľa svojej postavy a riadi sa náladou. Niekedy siahne po farebných výstrelkoch a inokedy zas po čiernych jednodielnych plavkách.

Plavkové trendy podľa slovenských známych tvárí – Naty Kerny.
Plavkové trendy podľa slovenských známych tvárí – Naty Kerny. Zdroj: Instagram/@natykerny

Komfort je aj pre modelku Naty Kerny veľmi dôležitý. Priznala sa nám, že nerada púta na pláži pozornosť výstrednými sexi plavkami. „Vyslovene vyhľadávam ústranie a v plavkách chcem len v kľude ležať a opaľovať sa, najlepšie hore bez! To však možno niekto považuje za protirečenie…“

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 99847 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Koľko plaviek má v šatníku Naty Kerny, Michaela Kocianová, Lucia Slaninková a Lucia Sládečková.
  • Aké plavky si influencerky naposledy kúpili, odkiaľ a koľko stáli.
  • Ktorá influencerka ide na dovolenku na pláž a ktorá na edukačný pobyt.
  • Čo uprednostňujú Slovenky pri plavkách.
  • Kto má najviac plaviek v šatníku a kto, naopak, najmenej.
  • Ktorá kráska sa neriadi módnymi trendmi ani štýlom iných celebrít.
Domov
Zdieľať
Diskusia